soferita
Timp de treizeci de zile, cu ajutorul unui chestionar, am incercat sa aflam cine acceseaza InstructoriAuto.info. Din cele 94 de persoane care au raspuns intrebarii “Ce te-a adus pe InstructoriAuto.info?”, 54 au spus ca sunt in cautarea unui instructor auto, 24 au fost instructori auto prezentati pe site si 16 au declarat ca au intrat din intamplare, din curiozitate…
Intr-o discutie cu unul din intructorii auto prezenti pe site-ul nostru, acesta ne spunea ca intr-adevar, prezenta sa pe acesta ii este de folos, nu o data fiind contactat de cei interesati a obtine mult doritul permis de conducere auto, ca urmare a accesarii InstructoriAuto.info. Acest lucru, normal, nu poate decat sa ne bucure. Ne-ar face insa o deosebita placere sa aflam parerea cat mai multor instructori auto. Uite, spre exemplu, tie, ca si instructor auto, ti-a fost de folos faptul ca te-ai inscris pe acest site, ai fost contactat ca urmare a prezentarii tale pe site-ul nostru? Si ca sa mergem si mai departe, daca da, cati din cei ce te-au contactat ti-au si devenit elevi?
De asemenea, am dori sa aflam si parerea celor ce au fost in cautarea unui instructor auto: tu, de pilda, ti-ai ales instructorul auto ca urmare a accesarii site-ului nostru, InstructoriAuto.info?
Multumim.

imagine: www.jacksdrivingschool.com

InstructoriAuto.info

Recomandari, prezentari, informatii, evaluari, imagini, comentarii. Locul de intalnire al instructorilor auto cu aspirantii la obtinerea permisului de conducere.

9 Comentarii

InstructoriAuto.info · June 30, 2013 at 12:57

Chiar sa fie inutil acest site? Daca asa este, cu regret, n-avem decat sa renuntam…

Valentin · June 30, 2013 at 18:54

Sunt instructor auto si acest site imi este de mare folos deoarece in urma comentariilor fostilor elevi multumiti de cum au invatat sa conduca am fost sunat de foarte multe alte persoane care in cea mai mare parte au devenit elevi.

  InstructoriAuto.info · July 1, 2013 at 10:52

  Acest lucru ne face sa credem ca munca nostra parca n-ar fi chiar in zadar.
  Succes domnule Valentin!

Daniela · August 8, 2013 at 14:18

Noi avem cativa colegii care si-au gasit instructor pe site-ul vostru, deci e de bine si felicitari

Birzan Claudio · July 29, 2017 at 21:22

Va multumesc mult domnule Hertzug ca v-ati implicat in realizarea acestui site si ca ati rezistat atatia ani in topul site-urilor de profil (nu putine!), pentru care cred ca nu numai mie mi-a folosit, intru popularizarea si promovarea instructorilor de conducere auto, pe cale de consecinta, va rog in numele acestei bresle, sa ne sprijiniti si in viitor pentru a ne face cunoscuti si stimati pe aceasta piata.
Cu deosebit respect,

  InstructoriAuto.info · July 30, 2017 at 10:40

  Domnule Birzan, daca un instructor auto ca dumneavoastra apreciaza ceea ce InstructoriAuto.info incearca sa faca, nu pot decat sa ma bucur. Va multumesc mult pentru cuvintele frumoase.
  Cu acelasi respect,
  Succes!.

Stoian Alexandru · August 2, 2017 at 23:06

Va multumesc si voi fi alaturi de dumneavoastra ! Cu respect !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Accesari pagina: 1,610