Tie ti-a fost de folos InstructoriAuto.info?

Ultima actualizare: 23 Februarie 2017


soferita
Timp de treizeci de zile, cu ajutorul unui chestionar, am incercat sa aflam cine acceseaza InstructoriAuto.info. Din cele 94 de persoane care au raspuns intrebarii “Ce te-a adus pe InstructoriAuto.info?”, 54 au spus ca sunt in cautarea unui instructor auto, 24 au fost instructori auto prezentati pe site si 16 au declarat ca au intrat din intamplare, din curiozitate…
Intr-o discutie cu unul din intructorii auto prezenti pe site-ul nostru, acesta ne spunea ca intr-adevar, prezenta sa pe acesta ii este de folos, nu o data fiind contactat de cei interesati a obtine mult doritul permis de conducere auto, ca urmare a accesarii InstructoriAuto.info. Acest lucru, normal, nu poate decat sa ne bucure. Ne-ar face insa o deosebita placere sa aflam parerea cat mai multor instructori auto. Uite, spre exemplu, tie, ca si instructor auto, ti-a fost de folos faptul ca te-ai inscris pe acest site, ai fost contactat ca urmare a prezentarii tale pe site-ul nostru? Si ca sa mergem si mai departe, daca da, cati din cei ce te-au contactat ti-au si devenit elevi?
De asemenea, am dori sa aflam si parerea celor ce au fost in cautarea unui instructor auto: tu, de pilda, ti-ai ales instructorul auto ca urmare a accesarii site-ului nostru, InstructoriAuto.info?
Multumim.

imagine: www.jacksdrivingschool.com
Evaluare: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (4 votes, average: 5.00 out of 5)
Accesari pagina: 1,651

Cum comentezi?

9 comentarii la "Tie ti-a fost de folos InstructoriAuto.info?"

avatar
  Vreau sa stiu  
Valentin
Guest
Valentin

Sunt instructor auto si acest site imi este de mare folos deoarece in urma comentariilor fostilor elevi multumiti de cum au invatat sa conduca am fost sunat de foarte multe alte persoane care in cea mai mare parte au devenit elevi.

Daniela
Guest

Noi avem cativa colegii care si-au gasit instructor pe site-ul vostru, deci e de bine si felicitari

Birzan Claudio
Guest

Va multumesc mult domnule Hertzug ca v-ati implicat in realizarea acestui site si ca ati rezistat atatia ani in topul site-urilor de profil (nu putine!), pentru care cred ca nu numai mie mi-a folosit, intru popularizarea si promovarea instructorilor de conducere auto, pe cale de consecinta, va rog in numele acestei bresle, sa ne sprijiniti si in viitor pentru a ne face cunoscuti si stimati pe aceasta piata.
Cu deosebit respect,

Stoian Alexandru
Guest
Stoian Alexandru

Va multumesc si voi fi alaturi de dumneavoastra ! Cu respect !