soferita

Tie ti-a fost de folos InstructoriAuto.info?

15 06 2013 - InstructoriAuto.info


soferita
Timp de treizeci de zile, cu ajutorul unui chestionar, am incercat sa aflam cine acceseaza InstructoriAuto.info. Din cele 94 de persoane care au raspuns intrebarii “Ce te-a adus pe InstructoriAuto.info?”, 54 au spus ca sunt in cautarea unui instructor auto, 24 au fost instructori auto prezentati pe site si 16 au declarat ca au intrat din intamplare, din curiozitate…
Intr-o discutie cu unul din intructorii auto prezenti pe site-ul nostru, acesta ne spunea ca intr-adevar, prezenta sa pe acesta ii este de folos, nu o data fiind contactat de cei interesati a obtine mult doritul permis de conducere auto, ca urmare a accesarii InstructoriAuto.info. Acest lucru, normal, nu poate decat sa ne bucure. Ne-ar face insa o deosebita placere sa aflam parerea cat mai multor instructori auto. Uite, spre exemplu, tie, ca si instructor auto, ti-a fost de folos faptul ca te-ai inscris pe acest site, ai fost contactat ca urmare a prezentarii tale pe site-ul nostru? Si ca sa mergem si mai departe, daca da, cati din cei ce te-au contactat ti-au si devenit elevi?
De asemenea, am dori sa aflam si parerea celor ce au fost in cautarea unui instructor auto: tu, de pilda, ti-ai ales instructorul auto ca urmare a accesarii site-ului nostru, InstructoriAuto.info?
Multumim.

imagine: www.jacksdrivingschool.com