aniversare

Surpriza pentru Instructorii Auto si Scolile de Soferi!

09 04 2014 - InstructoriAuto.info

Din dorinta de a ne arata recunostinta fata de colaboratorii nostri, instructorii auto si scolile de soferi care au ales sa se prezinte in fata posibililor lor beneficiari, viitorii conducatori auto, pe site-ul nostru, InstructoriAuto.info, am decis sa le oferim acestora, o surpriza, speram noi, placuta.
Astfel, am dori ca, pentru instructorii auto, in ziua in care isi sarbatoresc aniversarea nasterii, si pentru scolile de soferi, in cea in care aniverseaza infiintarea, pe langa urarea de „La multi ani fericiti!”, sa le oferim acestora un cadou, un pachet de prezentare, l-am numit noi, ANIVERSAR.
Pachetul consta in prezentarea completa a datelor, inclusiv a pana la trei numere de telefon (Vodafone, Orange si Telekom), a pana la sase imagini reprezentative, a unei oferte promotionale si bineinteles, a unei autoprezentari textuale, timp de 30 de zile incepand din data aniversarii.
Instructorii Auto si Scolile de Soferi care au ales sau vor alege de acum incolo pachetul de prezentare SPECIAL vor beneficia si ei de pachetul ANIVERSAR prin adaugarea la cele 12 luni de prezenta in toate paginile site-ului, a inca uneia, gratis, cadoul nostru.
Asadar, pentru a beneficia de pachetul de prezentare ANIVERSAR, rugam doritorii sa apeleze la formularul de contact de pe site sau, sa ne trimita un email in care sa ne comunice data nasterii sau dupa caz, data infiintarii, pe adresa admin@www.instructoriauto.info.

Cu deosebit respect,
InstructoriAuto.info