“Sunt eu toanta si nu inteleg cum e cu sofatul?”

Ultima actualizare: 23 February 2017

Cam de vreo 3 saptamani m-am inscris la o scoala de soferi si am un instructor care urla cam mereu… logic ca eu gresesc si cam imi da nesiguranta pe mine si in continuare frica de masina.. am 36 de ani si am terminat sedinta a 4 a… ma gandesc daca ar trebui sa stiu mai mult, sunt eu toanta si nu inteleg cum e cu sofatul???

Cele de mai sus ne-au fost scrise de o domnisoara careia, cel putin pentru moment, nu-i vom da numele.
Gasim un instructor auto care s-o ajute?

PS. Pe langa raspunsuri de genul “cauta-ma, eu te pot invata”, niste raspunsuri aici, in comentarii, poate ar fi binevenite. Cu siguranta domnisoara nu este singura care se confrunta cu aceste probleme. Va multumim.

Evaluare: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (3 votes, average: 3.67 out of 5)
Accesari pagina: 1,252

2
Cum comentezi?

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Mihai AldeaDarie Gheorghe Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Vreau sa stiu  
Darie Gheorghe
Darie Gheorghe

Un instructor este un profesor in primul rand, daca profesorul nu stie sa comunice, nu are rabdare, nu repeta, nu stie sa se stapaneasca, sa atraga elevul catre materia pe care o preda nu are ce cauta in domeniu. Instructorul este in dreapta nu pentru a fi plimbat cu masina, el este acolo pentru a preda, pentru a verifica cunostintele acumulate, pentru a exersa anumite manevre, pentru a-i acorda incredere si siguranta viitorului conducator auto. Probabil ca acel instructor este c-am plictisit de meseria pe care o face.

Mihai Aldea

Nu se poate invata nimic daca cel care ar trebui sa iti predea are un stil agresiv. Foarte putine persoane raspund pozitiv la o abordare de genul acesta. Stiu ca poate fi dificl sa iti controlezi temperamentul, dar daca nu poti face acest lucru, poate este o idee buna sa te orientezi catre alta meserie.