STOIAN VALENTIN – Instructor Auto – Bucuresti

Numele si prenumele: STOIAN VALENTIN
Email: valentinstoian64@yahoo.com
Localitate: BUCURESTI
Judet: SECTOR 5
Licenta: Independent
Numele scolii de soferi:
Anul nasterii: 1964
Instructor auto din anul: 2005
Categorii: B
Auto marca: VW GOLF
Tarif practicat: 1650 ron
Oferta promotionala: 1650 ron Plata in trei rate!
Telefon Vodafone: 0723312322
Telefon Orange:
Telefon Telekom:
Website:
Facebook:
Instructor Auto Recomandat 2019
Foto:
Stoian Valentin - Instructor Auto - Bucuresti Stoian Valentin - Instructor Auto - Bucuresti vw Stoian Valentin - Instructor Auto - Bucuresti vw1
Prezentare:
Instructor auto categoria B.
Instructor auto cu experienta, mult calm și răbdare, seriozitate și profesionalism, program flexibil.
Locul de întâlnire pentru orele practice se va stabili de comun acord între instructor și elev.
Instruirea se realizează pe VW Golf.
Există posibilitatea pregătirii practice și în poligon.
Plata se poate efectua și în trei rate.

Instructor Auto promovat conform pachetului de prezentare SPECIAL.
Timp ramas din perioada de afisare a datelor conform pachetului ales: 77 zile.
Evaluare: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (211 votes, average: 2.57 out of 5)
Accesari pagina: 62,563
Puncte loialitate: 72250

167
Cum comentezi?

avatar
151 Comment threads
16 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
152 Comment authors
Catalina TarusAlinaDanielaCarmen Elena LupeiBaciu Nicolae Mihail Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Vreau sa stiu  
Adriana Mistodie
Adriana Mistodie

Ii multumesc dnului Stoian Valentin pentru rabdarea si intelegerea cu care este inzestrat. Ii multumesc pentru explicatiile, lamuririle, pentru increderea care o transmite si pentru toate sfaturile ce le-am primit.
Sunt fericita posesoare a permisului de conducere, iar acest lucru fara dnul Stoian nu cred ca as fi reusit, este un om balnd, intelegator, un bun pedagog si un om care iti da incredere in tine, acest lucru a contat foarte mult mentru mine.

Un profesor extraordinar!!!
Multumesc!

Vladimir Simion
Vladimir Simion

Mai mult de foarte multumit nu cred ca pot sa fiu. Mi-a placut mult rabdarea, claritatea explicatiilor, implicarea; toate acestea au facut sa iau examenul din prima incercare. Iar acum ma simt in siguranta in trafic.
Multumesc domnule Stoain!

Andreea
Andreea

Domnul Stoian merita pe deplin calificativul de cel mai bun instructor auto! Un adevărat profesor, pedagog, pedant și de o calmitate și răbdare la superlativ. Sunt proaspăta posesoare a permisului auto și ii mulțumesc foarte mult celui mai bun profesor pe care puteam sa l am. A durat ceva luni școală de șoferi plus orele suplimentare, însă, a meritat tot efortul. Pe parcursul orelor de sofat am învătat de la 0 tot ce tine de acest domeniu, domnul Stoian fiind foarte implicat în tot ceea ce preda elevilor săi. Este o persoana foarte organizata, logica în explicații, nu lasă niciodată… Read more »

Rodica
Rodica

Domnul Soian merita cu siguranta calificativul de cel mai bun instructor auto! Domnul Stoian este un adevarat professor si un foarte bun pedagog! Sunt fericita posesoare a permisului de conducere, iar fara domnul Stoian nu cred ca as fi reusit sa trec de acest prag. Domnul Stoian are foarte multa rabdare si nu te lasa pana nu intelegi si nu executi corect manevrele. Datorita dansului am dobandit foarte multa incredere ca pot invata si pot iesi singura in trafic.Apreciez foarte mult rabdarea dansului si calmitatea care te ajuta si iti dau incredere sa mergi mai departe. Eu am inceput cursurile… Read more »

Boban
Boban

Domnul Stoian m-a invatat sa conduc prudent si sa fiu responsabil. Implicarea si devotamentul lui mi-a lasat impresia unui pedagog cu stofa. Am promovat examenul tinand cont de toate sfaturile lui.
Ii multumesc domnului Stoian Valentin pentru calmul si rabdarea lui si nu in ultimul rand pentru faptul ca astazi am devenit sofer!

Il recomand cu incredere celor ce vor cu adevarat sa invete arta condusului!
Boban

Teodora
Teodora

Un instructor foarte bun,rabdator si calm care m-a ajutat sa invat sa conduc desi nu o mai facusem niciodata. Recomand!!

Baciu Nicolae Mihail
Baciu Nicolae Mihail

Domnul Vali este un om excepțional! Inca de la inceput a avut rabdare cu mine si mi-a explicat Fiecare greșeală a mea ( ,, practic meritam o palma Per ședința pentru neatenția si graba mea’’) si in final dupa mulți nervi pe care i-am tocat profesorului am invatat sa stăpânesc masina si chiar din a șasea ședința a avut încredere sa ma învețe ca pot sa pun schimbătorul in neutru si sa țin masina din frâna cand merg cu viteza. Dupa multă neatenție din partea mea, am Luat permisul si sunt nerăbdător sa plec la mare cu masina. Plus ca… Read more »

Carmen Elena Lupei
Carmen Elena Lupei

Cu dl. Stoian Valentin nu faci doar “Școala de șoferi” cu dumnealui DEVII ȘOFER !!! Devotamentul, răbdarea, perseverența, claritatea în explicații și calmul cu care este înzestrat acest om minunat sunt inegalabile. Dl. Stoian este un excelent pedagog care îmbină perfect și cu multă seriozitate teoria cu practica (ex: oprește mașina si iți desenează în “caiețelul lui magic” ❤️ tot ceea ce nu reușești să înțelegi; are două mașinuțe de jucărie ❤️ cu care îți arată și explică vizual parcările înainte sa le faci practic). NU LASĂ NICIODATĂ LUCRURI NEÎNȚELESE FAȚĂ DE ELEVI ! Sunt onorată că am avut oportunitatea… Read more »

Daniela
Daniela

Cel mai dulce, calm, rabdator, ( PS si cand se supara atunci cand gresesti si te cearta, tot cu delicatete o face), serios si profesionist instructor auto pe care am avut sansa sa-l cunosc, dupa o experienta negativa cu un altul. Nu discuta niciodata alt gen de subiecte care nu au legatura cu ora de condus ori cu legislatia.
Va sugerez sa-l abordati cu cea mai mare incredere si sinceritate asa cum eu insami l-am intalnit intamplator si l-am ales in urma altor referinte ale altor cursanti care avusesera sansa sa-l intalneasca inaintea mea.

Alina
Alina

De departe cel mai bun instructor! Si cel mai important este extrem de implicat, calm, vesel si explica foarte bine, ori de cate ori este nevoie. Ma consider o norocoasa ca am avut parte de un asemenea instructor si datorita caruia am luat permisul din prima.