STOIAN VALENTIN – Instructor Auto – Bucuresti

Ultima actualizare: 9 Ianuarie 2018
Numele si prenumele: STOIAN VALENTIN
Email: valentinstoian64@yahoo.com
Localitate: BUCURESTI
Judet: SECTOR 5
Licenta: Independent
Numele scolii de soferi:
Anul nasterii: 1964
Instructor auto din anul: 2005
Categorii: B
Auto marca: VW GOLF
Tarif practicat: 1250 ron
Oferta promotionala: 1250 ron Plata in trei rate!
Telefon Vodafone: 0723312322
Telefon Orange:
Telefon Telekom:
Website:
Facebook:
Instructor Auto Recomandat
Foto:
Stoian Valentin - Instructor Auto - Bucuresti Stoian Valentin - Instructor Auto - Bucuresti vw Stoian Valentin - Instructor Auto - Bucuresti vw1
Prezentare:
Instructor auto categoria B.
Instructor auto cu experienta, mult calm și răbdare, seriozitate și profesionalism, program flexibil.
Locul de întâlnire pentru orele practice se va stabili de comun acord între instructor și elev.
Instruirea se realizează pe VW Golf.
Există posibilitatea pregătirii practice și în poligon.
Plata se poate efectua și în trei rate.


Instructor Auto promovat conform pachetului de prezentare SPECIAL.
Timp ramas din perioada de afisare a datelor conform pachetului ales: 282 zile.

Evaluare: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (174 votes, average: 2.40 out of 5)
Accesari pagina: 58,705
Puncte loialitate: 2300

Cum comentezi?

151 comentarii la "STOIAN VALENTIN – Instructor Auto – Bucuresti"

avatar
  Vreau sa stiu  
Monica
Guest
Monica
Domnul Stoian Valentin este un un instructor auto bun in primul rand pentru ca este un bun pedagog. Apoi pentru ca este calm si bland. Eu nu am vrut sa fac scoala auto. Sotul meu m-a convins sa ma inscriu acum 3 ani, spunandu-mi ca e util permisul auto, ca as putea sa-l ajut atunci cand nu ar putea el, din varii motive, sa sofeze. Dupa 5 lectii chinuitoare cu un instructor nu prea talentat am renuntat, convinsa ca eu nu pot face asa ceva. Am spus mereu ca nu voi putea obtine permisul auto pentru ca: nu-mi place sofatul,… Read more »
Armand Codreanu
Guest
Armand Codreanu

Un instructor auto dedicat si rabdator! Nu condusesem niciodata pana sa incep scoala de soferi, si am luat permisul din prima. Il recomand cu placere! :D

Gabriela
Guest
Gabriela
Astazi am dat proba practica si am luat permisul .Am reusit pentru ca am avut cel mai bun instructor auto:pe domnul Valentin Stoian . Eu am facut scoala de soferi in Bucuresti , o scoala renumita unde am schimbat doi instructori de la care nu am invatat nimic .Chiar unul dintre ei mi-a spus sa renunt .Pe domnul Stoian l-am gasit pe acest site si dupa cateva sedinte suplimentare am invatat sa conduc .Mi-a explicat totul cu calm si rabdare .A avut grija sa inteleg tot ce imi explica si mi-a dat incredere in mine .Este un foarte bun pedagog… Read more »
Andrada
Guest
Andrada
Domnul Stoian este înainte de toate un om extraordinar. Încă de prima dată când am vorbit la telefon a fost foarte amabil, mi-a explicat tot ce trebuie să fac legat de înscriere și pe parcurs pentru orice nelămurire am avut a fost mereu acolo să mă îndrume. La prima oră de condus am aflat și că este un pedagog foarte bun. Eram speriată și credeam că nu o să pot conduce vreodată. Cu calm și răbdare mi-a explicat tot ce trebuia să știu despre mașină și regulile de circulație de bază. De atunci și până la ultima ședință a fost… Read more »
Simona Zalinca
Guest
Simona Zalinca
Astazi am luat carnetul! Nu se poate descrie in cuvinte bucuria mea. Dl. Stoian m-a îndrumat cu fiecare sedinta cu multa răbdare si claritate in explicatii. Succesul meu de astazi a fost posibil datorită dansului. Cand am inceput Scoala de Soferi eram foarte stangace si temătoare uneori ca nu aveam anumite deprinderi. Dar le-am dobândit in timp. Sunt artist vizual, o visătoare, dar cu multa perseverență, munca si metoda eficientă de predare a domnului Stoian, de astazi sunt si soferita! :) Foarte multa răbdare, calm, explicatii ori de cate ori este cazul, posibilitate de a invata in mod corect de… Read more »
1 12 13 14