STOIAN VALENTIN – Instructor Auto – Bucuresti

Ultima actualizare: 16 May 2018
Numele si prenumele: STOIAN VALENTIN
Email: valentinstoian64@yahoo.com
Localitate: BUCURESTI
Judet: SECTOR 5
Licenta: Independent
Numele scolii de soferi:
Anul nasterii: 1964
Instructor auto din anul: 2005
Categorii: B
Auto marca: VW GOLF
Tarif practicat: 1500 ron
Oferta promotionala: 1500 ron Plata in trei rate!
Telefon Vodafone: 0723312322
Telefon Orange:
Telefon Telekom:
Website:
Facebook:
Instructor Auto Recomandat
Foto:
Stoian Valentin - Instructor Auto - Bucuresti Stoian Valentin - Instructor Auto - Bucuresti vw Stoian Valentin - Instructor Auto - Bucuresti vw1
Prezentare:
Instructor auto categoria B.
Instructor auto cu experienta, mult calm și răbdare, seriozitate și profesionalism, program flexibil.
Locul de întâlnire pentru orele practice se va stabili de comun acord între instructor și elev.
Instruirea se realizează pe VW Golf.
Există posibilitatea pregătirii practice și în poligon.
Plata se poate efectua și în trei rate.


Instructor Auto promovat conform pachetului de prezentare SPECIAL.
Timp ramas din perioada de afisare a datelor conform pachetului ales: 198 zile.

Evaluare: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (178 votes, average: 2.42 out of 5)
Accesari pagina: 59,251
Puncte loialitate: 2730

153
Cum comentezi?

avatar
137 Comment threads
16 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
138 Comment authors
Dinca Laurentiu-ChristianDanielaSimona ZalincaAndradaGabriela Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Vreau sa stiu  
Monica
Monica

Domnul Stoian Valentin este un un instructor auto bun in primul rand pentru ca este un bun pedagog. Apoi pentru ca este calm si bland. Eu nu am vrut sa fac scoala auto. Sotul meu m-a convins sa ma inscriu acum 3 ani, spunandu-mi ca e util permisul auto, ca as putea sa-l ajut atunci cand nu ar putea el, din varii motive, sa sofeze. Dupa 5 lectii chinuitoare cu un instructor nu prea talentat am renuntat, convinsa ca eu nu pot face asa ceva. Am spus mereu ca nu voi putea obtine permisul auto pentru ca: nu-mi place sofatul,… Read more »

Armand Codreanu
Armand Codreanu

Un instructor auto dedicat si rabdator! Nu condusesem niciodata pana sa incep scoala de soferi, si am luat permisul din prima. Il recomand cu placere! :D

Gabriela
Gabriela

Astazi am dat proba practica si am luat permisul .Am reusit pentru ca am avut cel mai bun instructor auto:pe domnul Valentin Stoian . Eu am facut scoala de soferi in Bucuresti , o scoala renumita unde am schimbat doi instructori de la care nu am invatat nimic .Chiar unul dintre ei mi-a spus sa renunt .Pe domnul Stoian l-am gasit pe acest site si dupa cateva sedinte suplimentare am invatat sa conduc .Mi-a explicat totul cu calm si rabdare .A avut grija sa inteleg tot ce imi explica si mi-a dat incredere in mine .Este un foarte bun pedagog… Read more »

Andrada
Andrada

Domnul Stoian este înainte de toate un om extraordinar. Încă de prima dată când am vorbit la telefon a fost foarte amabil, mi-a explicat tot ce trebuie să fac legat de înscriere și pe parcurs pentru orice nelămurire am avut a fost mereu acolo să mă îndrume. La prima oră de condus am aflat și că este un pedagog foarte bun. Eram speriată și credeam că nu o să pot conduce vreodată. Cu calm și răbdare mi-a explicat tot ce trebuia să știu despre mașină și regulile de circulație de bază. De atunci și până la ultima ședință a fost… Read more »

Simona Zalinca
Simona Zalinca

Astazi am luat carnetul! Nu se poate descrie in cuvinte bucuria mea. Dl. Stoian m-a îndrumat cu fiecare sedinta cu multa răbdare si claritate in explicatii. Succesul meu de astazi a fost posibil datorită dansului. Cand am inceput Scoala de Soferi eram foarte stangace si temătoare uneori ca nu aveam anumite deprinderi. Dar le-am dobândit in timp. Sunt artist vizual, o visătoare, dar cu multa perseverență, munca si metoda eficientă de predare a domnului Stoian, de astazi sunt si soferita! :) Foarte multa răbdare, calm, explicatii ori de cate ori este cazul, posibilitate de a invata in mod corect de… Read more »

Daniela
Daniela

Despre domnul Stoian Valentin pot pune ca este un instructor auto de exceptie!!! Un instructor auto cum rar intalnesti, cu o abordare calma si prieteneasca, care te face sa te simti confortabil si in siguranta. Este implicat si dedicat profesiei, foarte atent la detalii, explica pe intelesul fiecaruia ori de cate ori este nevoie (la mine a fost nevoie de n ori !!!). Are grija intotdeauna sa te incurajeze, iar daca uneori te dojeneste, o face cu mult tact, unicul scop urmarit de dumnealui fiind acela de a te invata sa conduci corect. Tot timpul a dat dovada de multa… Read more »

Dinca Laurentiu-Christian
Dinca Laurentiu-Christian

Salutari tuturor !
Tocmai mi s-a indeplinit astazi visul de a obtine permisul de conducere auto.
Am fost admis la proba practica.
Ii multumesc mult pe aceasta cale domnului instructor Valentin Stoian, pentru sedintele de inalta calitate oferite de dansul, in timpul carora, cu deosebit profesionalism, mi-a insuflat arta si placerea condusului.
Pot spune, cu deosebita tarie, ca ma simt sigur pe mine pentru a conduce un autoturism.
Il recomand cu multa caldura pe domnul instructor.

1 12 13 14