Numele si prenumele: STOIAN VALENTIN
Email: valentinstoian64@yahoo.com
Localitate: BUCURESTI
Judet: SECTOR 5
Licenta: Independent
Numele scolii de soferi:
Anul nasterii: 1964
Instructor auto din anul: 2005
Categorii: B
Auto marca: VW GOLF
Tarif practicat: 1250 ron
Oferta promotionala: 1250 ron Plata in trei rate!
Telefon Vodafone: 0723312322
Telefon Orange:
Telefon Telekom:
Website:
Facebook:
Instructor Auto Recomandat
Foto:
Stoian Valentin - Instructor Auto - Bucuresti Stoian Valentin - Instructor Auto - Bucuresti vw Stoian Valentin - Instructor Auto - Bucuresti vw1
Prezentare:
Instructor auto categoria B.
Instructor auto cu experienta, mult calm și răbdare, seriozitate și profesionalism, program flexibil.
Locul de întâlnire pentru orele practice se va stabili de comun acord între instructor și elev.
Instruirea se realizează pe VW Golf.
Există posibilitatea pregătirii practice și în poligon.
Plata se poate efectua și în trei rate.


Instructor Auto promovat conform pachetului de prezentare SPECIAL.
Timp ramas din perioada de afisare a datelor conform pachetului ales: 379 zile.


InstructoriAuto.info

Recomandari, prezentari, informatii, evaluari, imagini, comentarii. Locul de intalnire al instructorilor auto cu aspirantii la obtinerea permisului de conducere.

148 Comentarii

Monica · November 17, 2017 at 20:54

Domnul Stoian Valentin este un un instructor auto bun in primul rand pentru ca este un bun pedagog. Apoi pentru ca este calm si bland.
Eu nu am vrut sa fac scoala auto. Sotul meu m-a convins sa ma inscriu acum 3 ani, spunandu-mi ca e util permisul auto, ca as putea sa-l ajut atunci cand nu ar putea el, din varii motive, sa sofeze.
Dupa 5 lectii chinuitoare cu un instructor nu prea talentat am renuntat, convinsa ca eu nu pot face asa ceva.
Am spus mereu ca nu voi putea obtine permisul auto pentru ca: nu-mi place sofatul, imi este foarte frica si pentru ca, cel mai probabil, nici nu as fi capabina sa invat sa conduc.
Dupa mai bine de o jumatate de an m-am hotarat sa mai incerc, de data asta insa sa caut un instructor calm, care m-ar putea invata si pe mine sa conduc un autoturism. Asa ca am cautat pe formuri “Instructor auto calm si bland”. Si asa domnul google mi-a raspuns imediat: Stoian Valentin. Am citit cateva zeci de review-uri despre dansul si peste cateva zile m-am hotarat sa-l sun.
Imi batea inima atat de tare la prima lectie incat credeam ca o sa lesin. Domnul instructor m-a pus vreo jumatate de ora sa trec printre jaloane, pentru ca eu nu stiam “cat sa invartesc de volan” – asta spuneam eu. Ca sa inteleg cum si cat sa ridic ambreiajul ca sa plece masina de pe loc, dansul a iesit din masina, a deschis portiera din stanga si mi-a ridicat laba piciorul stang cu mana ca sa pricep.
Au mai trecut vreo 7 lectii pana sa-mi treaca frica aceea paralizanta de a conduce o masina.
Dupa lectiile de sofat cu domnul Stoian ma simteam destul de obosita de la incordare insa cumva triumfatoare, ca mai invatasem ceva, si parea ca ma descurc din ce in ce mai bine. Domnsul stoian nu te face sa te simti ultimul om, asa cum fac multi instructori auto, din pacate. Domnul Stroian te incurajeaza, iti vorbeste frumos, rade cand te lamentezi ca nu esti in stare sa conduci sau ca ti-e frica.
Dansul spune: dar de ce ti-e frica? N-ai de ce sa-ti fie frica. Esti atent(a) si gata!
Cand esti la lectie cu domnul Stoian nu-ti pierde timpul cu prostii, nu te tine de vorba, nu flecareste, nu face comentarii de niciun fel despre ceilalti participanti la trafic, sau despre femei, sau despre alti elevi ai dansului. Domnul Stoian nu discuta politica sau mondenitati. Cand esti la lectie cu dansul, toata atentia este concentrata pe condus.
Cand esti la lectie de condus cu domnul Stoian, te concentrezi la ce iti spune sa faci (pentru ca la primele lectii, poate chiar la primele 10, iti spune pas cu pas ce sa faci ca sa iei curba la dreapta, sau la stanga sau orice ar trebui sa faci) si executi cat poti de bine.
Domnul Stoian nu te lasa de capul tau. Iti spune din timp, pas cu pas ce sa faci. Daca esti antitalent ca mine, iti da tot felul de sfaturi si indicatii despre cand sa incepi sa iei de volan ca sa iei curba fara a intra in cealalta banda. Poate sa te puna sa opresti undeva pe dreapta ca sa-ti deseneze pe o foaie cum sa faci o manevra. Uneori se ajuta de niste masinute de jucatie pe care le are in masina. Domnul Stoian este un pedagog excelent. Unii elevi se enerveaza uneori ca ajung sa sofeze la lectii in zone din afara zonei de examen.
Asta se intampla pentru ca dansul nu are un singur loc de plecare. Isi ia elevii de unde poate fiecare sa vina, astfel ca un elev se duce sa il ia pe urmatorul, sau sa-l lase pe cel ce si-a terminat lectia. Eu am vazut mereu lucrul asta ca pe un avantaj.
Un avantaj evident este ca poti fi luat sau lasat de la serviciu sau de acasa. Un alt avantaj pe care nu-l vedem imediat este ca ajungem sa conducem in zone diverse, cu dificultati diverse, cu sensuri giratorii, cu viraj dreapta sau stanga peste linii de tramvai etc.
Evident ca zona de examen este prioritatea si domnul Stoian se va asigura ca inveti particularitatile ei.
Sa nu credeti ca domnul Stoian nu se supara daca faci greseli (repetate) sau nu esti atent. Se supara si te cearta, mai ales daca ai facut progrese, si asteptarile dansului au crescut. Vreau sa spun ca nu are asteptari absurde. Daca repeti aceeasi greseala nasoala pe parcursul mai multor lectii, dupa ce ti-a atras atentia de fiecare data sa nu o mai faci, iti va pune frana si te va certa.
Dar nu te vei simti ultimul om, pentru ca domnul Stoian te dojeneste. Nu foloseste niciodata invective. Te vei simti prost si vei fi dezamagit pentru ca ai gresit iar. Dupa ce te dojeneste cu un: “mai “cutare”, nu ti-am spus sa fii atenta si sa nu te bagi? Stai domnule pe loc daca nu ai unde sa te duci si nu mai poti depasi”, schimba imediat tonul cu unul mai bland chiar decat inainte de greseala si-ti zice repejor: “hai sa mergem” si continui lectia.
Nu am sa spun ca daca faci scoala auto cu domnul Stoian Valentin vei obtine permisul din prima, ci ca domnul Stoian te va invata sa conduci bine un autoturism, in 15-30 de lectii, oricat de catastrofa te-ai simti tu la inceput. Asta este garantat.
Dar la examen vei fi tu cu capacitatea ta de a-ti controla emotiile. Dansul te va sfatui ca dupa o greseala sa nu te mai gandesti la ea, ci sa te concentrezi numai pe ce faci in fiecare moment.
Multumesc domnule Stoian Valentin!

Armand Codreanu · January 12, 2018 at 18:48

Un instructor auto dedicat si rabdator! Nu condusesem niciodata pana sa incep scoala de soferi, si am luat permisul din prima. Il recomand cu placere! :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Accesari pagina: 57,796 Puncte loialitate 01 2018: 1200