MARIAN SUNICA – Instructor Auto – Bucuresti

Ultima actualizare: 5 January 2018
Numele si prenumele: Marian Sunica
Email: mariansunica@gmail.com
Localitate: Bucuresti
Judet: Toate sectoarele
Licenta: Colaborator Scoala Soferi
Numele scolii de soferi:
Anul nasterii: 1981
Instructor auto din anul: 2007
Categorii: B
Auto marca: Dacia Logan Diesel
Tarif practicat:

  • Oferta 1: Elevi si studenti 1350 lei all inclussive (include pregatire teoretica, practica, taxa examen + fisa medicala)
  • Oferta 2: Scoala de soferi la 1400 lei all inclussive

La prezentele oferte se adauga o sedinta gratuita inainte de examen.
Bonus pentru persoanele care locuiesc in zonele Rahova, Sebastian, Progresul, Giurgiului şi adiacente locul de intalnire este la dvs. acasa.

Oferta promotionala:
Telefon Vodafone: 0762176084
Telefon Orange:
Telefon Telekom:
Telefon Digi:
Website:
Facebook:

Instructor Auto Recomandat
Foto:
MARIAN SUNICA - Instructor Auto - Bucuresti MARIAN SUNICA - Instructor Auto - Bucuresti MARIAN SUNICA - Instructor Auto - Bucuresti MARIAN SUNICA - Instructor Auto - Bucuresti
Prezentare:
Instructor auto categoria B, efectuez cursuri pentru pregatirea practica in vederea obtinerii permisului de conducere pe Dacia Logan Diesel stare impecabila, servodirectie si aer conditionat. Ofer seriozitate maxima, pregatire in intocmirea dosarului, implicare, calm, un comportament si un limbaj respectuos, programarea sedintelor in functie de necesitatile ambelor parti, sedinta va tine exact 100 min+ o pauza de 20 min, iar orele de condus se vor efectua numai pe traseul de examen. Daca iti doresti sa te invete sa conduci o persoana care sa te motiveze cu tact pedagogic, sa se implice in formarea ta ca sofer, sa fie apropiat si sa traiasca alaturi de tine, cu intelegere, emotiile soferului incepator ca sa le poti depasi, atunci cu siguranta va fi o colaborare deosebita. Intalnirea va avea loc intr-un loc stabilit de comun acord.
Pregatirea teoretica este inclusa in oferta (24 de ore) si scoala incepe efectiv din momentul inscrierii si dureaza conform legislatiei minim 5 saptamani de la inceperea ei.
In ce consta oferta:

  • taxa de scolarizare: vezi ofertele de mai sus (include pregatirea teoretica (24 ore) + 15 sedinte de conducere a cate 100 min fiecare)
  • taxa rezervarii autovehicolului in ziua traseului 150 lei (cu exceptia cursantilor inscrisi in oferta)
  • sedinta suplimentara 80 de lei
  • Plata se poate face in trei rate, pentru inscriere fiind necesari aprox. 400 lei.

Acte necesare dupa inscriere:

  • cazier judiciar cu mentiunea “EXAMEN AUTO”
  • fisa medicala si avizul psihologic (numai cu o clinica specializata, colaboratoare cu scoala de soferi).

Initiez soferii fara experienta, posesori permis cat B, in tainele sofatului:

  • cu masina de scoala 100 de lei (la 10 sedinte, una este gratuita)
  • cu masina personala a cursantului 70 de lei (la 10 sedinte, una este gratuita).

Pentru preluarea de cursanti de la alte scoli de soferi, sedinta suplimentara costa 100 lei.

Garantat vei fi sofer! Mult succes!


Instructor Auto promovat conform pachetului de prezentare SPECIAL.
Timp ramas din perioada de afisare a datelor conform pachetului ales: 162 zile.
Evaluare: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (92 votes, average: 3.13 out of 5)
Accesari pagina: 15,535
Puncte loialitate: 2820

86
Cum comentezi?

avatar
77 Comment threads
9 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
65 Comment authors
SabinaCristian Andrei S.Popescu RobertMarilena LazărSorin Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Vreau sa stiu  
Giana Marinescu
Giana Marinescu

Iti multumesc Marian pentru toate informatiile pretioase, pentru calmitatea de care dai dovada in orice moment. Te recomand cu draga inima :)
We are the champions!!! Yupppyyy
Din prima 😉

Georgiana Popescu
Georgiana Popescu

Recomand din tot sufletul. Cel mai tare instructor auto! Multumesc pentru rabdarea pe care mi-ai acordat-o si pentru intelegere pentru ca a fost pentru prima data cand am condus si m-am urcat la volanul masinii. Examenul iarna a fost o experienta excelenta si nu as fi reusit daca tu nu erai cel mai bun instructor si daca nu ai fi avut rabdare cu repezeala mea. Multumesc pentru rabdare si intelegere la planificarea orelor. Multumesc pentru tot si va recomand din suflet!!! Mult succes in tot ceea ce faceti!!

Sorin
Sorin

Un instructor auto excelent. M-a ajutat foarte mult si de fiecare data cand am avut o problema sau o nelamurire m-a ajutat sa o rezolv. Ii multumesc pentru tot efortul depus si pentru ajutorul pe care mi l-a oferit.

Marilena Lazăr
Marilena Lazăr

Un adevărat profesionist. Nu te ajuta doar să-ți iei permisul ci și să conduci în orice situație. Un om deosebit care se implică în formarea ta ca șofer. Am luat permisul și mi-a dovedit că se poate indiferent de vârstă. A fost o reală plăcere să lucrăm împreună. Mulțumesc din suflet pentru tot. Vă recomand cu mare, mare plăcere.

Popescu Robert

Un instructor auto de nota 10 si care are un mod special de predare. Ajuta foarte mult elevii prin faptul ca se poate integra usor in stilul fiecaruia si sa il faca sa isi doreasca tot mai mult, ca intr-un final sa persevereze. Am reusit sa iau permisul din prima datorita lui, mi-a fost un ajutor de nadejde, multumesc din suflet!

Cristian Andrei S.
Cristian Andrei S.

Nu aș fi putut avea un instructor mai potrivit ca domnul Marian!
Este un instructor care se implică total în ședințele pe care le susține și m-a ajutat, lămurindu-mi fiecare întrebare avută la orele de conducere.
Mi-a promis că atunci când voi promova și înceta școala, voi fi 100% capabil să conduc pe străzile din București și mai ales în afara lui.
Este un tip foarte isteț, cu care poți găsi diverse subiecte de discuție și o prezență plăcută în general.
Îți mulțumesc, Marian, pentru că ai ajutat în promovarea examenului de conducere și sper să ai mult succes pe mai departe!

Sabina
Sabina

Multumesc pentru increderea pe care mi-ati insuflat-o si pentru tot ce m-ati invatat. Am schimbat doi instructori pana sa ajung la domnul Sunica. Il recomand cu incredere tuturor celor care vor sa promoveze. Orele vizeaza cele mai dificile manevre si intersectii, astfel incat emotiile cauzate de lipsa stapanirii temeinice a sofatului sa dispara.
Multumesc din suflet!

1 6 7 8