MARIAN SUNICA – Instructor Auto – Bucuresti

Numele si prenumele: Marian Sunica
Email: mariansunica@gmail.com
Localitate: Bucuresti
Judet: Toate sectoarele
Licenta: Colaborator Scoala Soferi
Numele scolii de soferi:
Anul nasterii: 1981
Instructor auto din anul: 2008
Categorii: B
Auto marca: Dacia Logan Diesel
Tarif practicat:
Scoala de soferi categ B la 1600 lei all inclussive
Bonus pentru persoanele care locuiesc in zonele Rahova, Sebastian, Progresul, Giurgiului şi adiacente locul de intalnire este la dvs. acasa.

Oferta promotionala:
Telefon Vodafone: 0762176084
Telefon Orange:
Telefon Telekom:
Telefon Digi:
Website:
Facebook:

Instructor Auto Recomandat 2019
Foto:
MARIAN SUNICA – Instructor Auto – Bucuresti MARIAN SUNICA – Instructor Auto – Bucuresti
Prezentare:
Instructor auto categoria B, efectuez cursuri pentru pregatirea practica in vederea obtinerii permisului de conducere pe Dacia Logan Diesel stare impecabila, servodirectie si aer conditionat. Ofer seriozitate maxima, pregatire in intocmirea dosarului, implicare, calm, un comportament si un limbaj respectuos, programarea sedintelor in functie de necesitatile ambelor parti, sedinta va tine exact 100 min+ o pauza de 20 min, iar orele de condus se vor efectua numai pe traseul de examen. Daca iti doresti sa te invete sa conduci o persoana care sa te motiveze cu tact pedagogic, sa se implice in formarea ta ca sofer, sa fie apropiat si sa traiasca alaturi de tine, cu intelegere, emotiile soferului incepator ca sa le poti depasi, atunci cu siguranta va fi o colaborare deosebita. Intalnirea va avea loc intr-un loc stabilit de comun acord.
Promovabilitate la primul examen de 56 % pe anul 2017, conform statisticilor anuale DRPCIV.

Pregatirea teoretica este inclusa in oferta (24 de ore) si scoala incepe efectiv din momentul inscrierii si dureaza conform legislatiei minim 5 saptamani de la inceperea ei.

In ce consta oferta:

taxa de scolarizare: vezi ofertele de mai sus (include pregatirea teoretica (24 ore) + 15 sedinte de conducere a cate 100 min fiecare)
taxa rezervarii autovehicolului in ziua traseului 200 lei (cu exceptia cursantilor inscrisi in oferta, respectiv prima examinare)
sedinta suplimentara 90 de lei
Plata se poate face in trei rate, pentru inscriere fiind necesari aprox. 400 lei.
Oferta este valabilă numai pentru zonele de examinare Gara Progresu, Carrefour Grand Arena și Carrefour Vulcan pentru București și Palatul copiilor pentru Ilfov.
Acte necesare dupa inscriere:

cazier judiciar cu mentiunea “EXAMEN AUTO”
fisa medicala si avizul psihologic (numai cu o clinica specializata, colaboratoare cu scoala de soferi).

Initiez soferii fara experienta, posesori permis cat B, in tainele sofatului:

cu masina de scoala 100 de lei (la 10 sedinte, una este gratuita)
cu masina personala a cursantului 70 de lei (la 10 sedinte, una este gratuita).

Pentru preluarea de cursanti de la alte scoli de soferi, sedinta suplimentara costa 100 lei, iar rezervarea pentru examen 250 lei.

Taxele pentru sedintele suplimentare pentru traseele Bucurestii Noi, Militari, Colentina si Republica sunt:

100 lei sedinta suplimentara
250 lei reexaminarea

Garantat vei fi sofer! Mult succes!


Instructor Auto promovat conform pachetului de prezentare SPECIAL.
Timp ramas din perioada de afisare a datelor conform pachetului ales: 412 zile.
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele
Accesari pagina: 18,435
Puncte loialitate: 29830

98
Cum comentezi?

avatar
89 Comment threads
9 Thread replies
2 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
77 Comment authors
Fleoarcă AndreeaVlaicu DanaSTELIANA DRAGANAndreea MateiAlexandra P. Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Vreau sa stiu  
Maria
Maria

Cel mai rabdator om pe care l-am cunoscut. Atent, rabdator, rabdator si iarasi rabdator, cu care mi-a facut o super placere sa lucrez si caruia ii multumesc pentru tot :))

Rusu Bogdan
Rusu Bogdan

Recomand! Domnul instructor auto Marian Sunica este foarte rabdator, atent si o persoana care pune mult accent pe corectitudine in trafic. De asemenea, dumnealui este o persoana cu care conversatiile sunt o adevarata placere. Toate motivele pentru alegerea perfecta! :)

Irina Stanigut
Irina Stanigut

Il recomand pe domnul Sunica, este un instructor auto exceptional! Am reusit sa obtin carnetul din prima incercare, dupa ce nu mai condusesem de un an. Este foarte devotat cursantului si se dedica fiecaruia in parte. Va multumesc mult pentru tot ajutorul oferit!

Badiu Radu
Badiu Radu

Datorita domnului Marian Sunica, astazi am luat traseul din prima. Tind sa mentionez ca sunt la a 3-a scoala de soferi de cand am implinit 18 ani, si dansul este fara nici o indoiala cel mai bun instructor. Orele s-au desfasurat in functie de timpul meu liber, au fost prin zone circulate, pe traseul de examen, prin instersectii aglomerate, strazi inguste, si am fost pus cam in toate situatiile prin care trece un sofer, fie el amator sau cu ceva ani experienta in spate. Ii multumesc foarte mult domnului Marian Sunica, si il recomand cu caldura oricui doreste sa promoveze… Read more »

Voicu Aurelia
Voicu Aurelia

Domnul Sunica este instructorul auto ideal. Atent, rabdator, foarte bun psiholog și nu în ultimul rând un instructor de nota 20. Ii mulțumesc pentru că am luat permisul din prima și m-am ajutat enorm.
Vi-l recomand cu cea mai mare încredere.
Vă mulțumesc domnule Sunica!
Felicitări pentru tot ceea ce faceți!

Liliana Cristescu
Liliana Cristescu

Va multumesc ,d- le Marian pentru rabdarea pe care ati avut- o cu mine si pentru increderea pe care mi- ati acordat- o. Sunteti cel mai calm si rabdator instructor . Datorita dumneavoastra ,am incredere sa ma urc singura la volan fara sa imi fie teama. Il recomand cu mare drag ! Va multumesc inca o data si va doresc mult succes in continuare !

Marian Sunica
Marian Sunica

Multumesc de aprecieri. In orice activitate e importanta implicarea… Detereminarea… Dorinta…. Lupta si de ce nu, bucuria lucrului binefacut. Ma bucur de intalnirea unor oameni cu astfel de calitati, care in sistemul acesta de la noi stresant, nedrept si sufocant, gasesc bucurie si placere in ciuda necesitatilor imediate… Succes tuturor!

Horvath Stefan
Horvath Stefan

Cel mai bun instructor auto din Bucuresti, cel mai bun caracter! V-a multumesc frumos pentru toate orele pe care mi le-ti dedicat. :)

Marian
Marian

Cu placere… Succes Stefisor…

Eliza Constandu
Eliza Constandu

Un caracter adevarat si o rabdare desavarsita!
Daca vreti sa luati carnetul din prima incercare, domnul instructor auto Sunica este cel mai potrivit!
Multumesc pentru invatatura si sfaturi!
P.S. : Radioul este pe rock fm mereu si va va da o super incredere in timp ce conduceti :)).

mary sarbu
mary sarbu

Va multumesc pentru rabdarea pe care ati avut-o ču mine si pentru ca astazi sunt soferita datorita dumneavoastra! Il recomand pe dnl Marian Sunica cu drag. Eu am luat traseul din prima pentru ca dnl instructor face din elevi adevarati soferi.