Stimati colaboratori, in primul rand, InstructoriAuto.info va ureaza un an 2015 asa cum va doriti, incununat de succese si plin de realizari! La multi ani fericiti!

Anul care abia a inceput a adus si cateva mici schimbari privind promovarea instructorilor auto si scolilor de soferi pe site-ul nostru. Pe scurt:

 • Numarul de actualizari ale prezentarilor, aici fiind incluse si ofertele speciale sau ocazionale, depinde acum de pachetul de prezentare ales, dupa cum urmeaza:
  • COMPLET – una la 3 luni
  • SPECIAL – nelimitat

  Cu regret, nu vor mai fi acceptate prezentari de oferte in cadrul comentariilor.

 • Timpul ramas pana la expirarea perioadei de promovare este acum afisat in cadrul paginii fiecarui instructor promovat. Pentru reinnoirea contractelor de promovare, cei interesati sunt sugati sa contacteze administratorul site-ului. Dupa expirarea perioadei, promovarea va continua pentru inca zece zile dupa care instructorul auto sau, dupa caz, scoala de soferi, va beneficia de pachetul de prezentare GRATUIT. Atentie: Nu vom mai trimite email-uri privind expirarea perioadei de promovare!

Va multumim pentru ca ati ales InstructoriAuto.info.


InstructoriAuto.info

Site de prezentare si informare pus pe de o parte, la dispozitia instructorilor auto si a scolilor de soferi, si pe de alta parte, a beneficiarilor acestora, viitorii conducatori auto.

2 Comentarii

Alexandru Stoian · 10 Ianuarie 2015 at 11:56

Multumesc pentru informare.

  InstructoriAuto.info · 18 Ianuarie 2015 at 11:04

  N-aveti pentru ce. Cu placere. Am luat aceasta decizie deoarece am constatat ca, din pacate, multe din mail-urile noastre ajung direct in… spam. Pe unii poate nici nu-i mai intereseaza. Decizia privind promovarea oferita de site-ul nostru apartine celor ce-si doresc acest lucru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Accesari pagina: 1,237