In atentia comentatorilor

Ultima actualizare: 23 February 2017

De cand am lansat Instructoriauto.info, la adresa instructorilor auto s-au primit o multime de comentarii. Unii au avut cuvinte frumoase de spus, altii poate mai putin… In principiu, putine au fost comentariile pe care nu le-am publicat, chiar daca uneori acestea poate nu erau pe placul celor carora le erau adresate. Nu admitem insa comentarii ai caror autori, probabil aspiranti la obtinerea permisului de conducere, ori au trecut prin scoala (cel mult primara) pe oua, pe malai, sau pe cine stie ce altfel de spaga, ori atunci cand scriu sunt atat de grabiti incat ii ia tastatura pe dinainte. Oare cum cred unii ca pot invata sa conduca, daca ei n-au invatat sa scrie? Ca la Pitesti, gata, s-a cam schimbat personalul si se pare ca nu prea se mai poate…!
Nu suntem nicidecum de partea instructorilor auto sau a scolilor de soferi, ba, ca sa fim sinceri… se conduce cam urat in Romania… Si asta datorita cui? In fine, asta ar fi alta discutie.
Deci, doamnelor, domnisoarelor si domnilor dispusi la comentarii “contra” probabil fiidnca in urma examenului pentru obtinerea permisului de conducere nu ati primit decat un binemeritat “respins”, va promitem ca va vom publica toate comentariile daca acestea respecta regulile bunei cuviinte. Cu o conditie insa: incercati sa scrieti corect!
Ah, si aveti grija cu adresele de email, ca uneori cele pe care le mentionati, parca n-ar fi tocmai adevarate…

imagine: www.acuteaday.com
Evaluare: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (No Ratings Yet)
Accesari pagina: 1,056

Cum comentezi?

avatar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Vreau sa stiu