Cu ceva timp in urma, pe InstructoriAuto.info a fost introdus un sistem de verificare a adreselor de email a celor ce incearca sub o forma sau alta sa ia legatura cu noi, in special trimitand spre aprobare diverse comentarii.

Poate ca acest lucru trebuia facut mai devreme insa, cum mai bine mai tarziu decat niciodata, incepand de astazi, 15 aprilie 2016, toate comentariile care vin de pe adrese de email inexistente in realitate sau care nu respecta politica site-ului, vor lua calea acestei pagini. In masura posibilitatilor, vom incerca sa explicam si motivele pentru care au ajuns aici.

Asadar…


InstructoriAuto.info

Site de prezentare si informare pus pe de o parte, la dispozitia instructorilor auto si a scolilor de soferi, si pe de alta parte, a beneficiarilor acestora, viitorii conducatori auto.

9 Comentarii

Anonim · 28 Martie 2013 at 15:17

Chiar va bateti joc de aceasta meserie. Nu va este un pic rusine sa afisati acest pret. Chiar va bateti joc de toata lumea, de viitori elevi, de instructori. Cum puteti sa instruiti cu 449 lei ??? Cat dureaza o sedinta la dv ??????? Din 15 sedinte a cate 2 ore de practica cate duceti la bun sfarsit ?? Sa va fie rusine !!!! Mai ales fata de coelgii dumneavoastra si cel mai ales de viitori cursanti…Va doresc succes in cariera dv , care o fi aia !!

doamne feri! · 18 Aprilie 2016 at 11:37

daca doriti orice IN AFARA de calm, relaxare si destindere in timpul cursurilor, apelati cu incredere la acest increzut ;) orgoliu cat incape, lipsa de vocatie si un pedagog execrabil. o fi un sofer bun, dar nu are nici o treaba cu harul de a PREDA si are cu siguranta nevoie si el de niste sedinte de tact, calm si modestie.

catarama silviu · 24 Iunie 2016 at 18:14

catrama silviu instructor auto cat B.

    InstructoriAuto.info · 24 Iunie 2016 at 20:03

    Domnule Catarama Silviu, daca doriti sa va alaturati instructorilor auto prezenti pe site-ul nostru, va rugam, apelati cu incredere la unul din formularele de inscriere.

anonim · 24 Noiembrie 2016 at 19:46

Este lipsit de profesionalism si de etica. am incercat eu sa fac cu el si efectiv, pe romaneste, m-a tras in teapa. si am mai pierdut si o luna datorita dansului, NU recomand!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Accesari pagina: 901