Comentarii, hai sa le numim, nepotrivite

Cu ceva timp in urma, pe InstructoriAuto.info a fost introdus un sistem de verificare a adreselor de email a celor ce incearca sub o forma sau alta sa ia legatura cu noi, in special trimitand spre aprobare diverse comentarii.

Poate ca acest lucru trebuia facut mai devreme insa, cum mai bine mai tarziu decat niciodata, incepand de astazi, 15 aprilie 2016, toate comentariile care vin de pe adrese de email inexistente in realitate sau care nu respecta politica site-ului, vor lua calea acestei pagini. In masura posibilitatilor, vom incerca sa explicam si motivele pentru care au ajuns aici.

Asadar…

Evaluare: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Accesari pagina: 1,079

9
Cum comentezi?

avatar
4 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
Andreeaanonimcatarama silviuInstructoriAuto.infodoamne feri! Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Vreau sa stiu  
Anonim
Anonim

Chiar va bateti joc de aceasta meserie. Nu va este un pic rusine sa afisati acest pret. Chiar va bateti joc de toata lumea, de viitori elevi, de instructori. Cum puteti sa instruiti cu 449 lei ??? Cat dureaza o sedinta la dv ??????? Din 15 sedinte a cate 2 ore de practica cate duceti la bun sfarsit ?? Sa va fie rusine !!!! Mai ales fata de coelgii dumneavoastra si cel mai ales de viitori cursanti…Va doresc succes in cariera dv , care o fi aia !!

doamne feri!
doamne feri!

daca doriti orice IN AFARA de calm, relaxare si destindere in timpul cursurilor, apelati cu incredere la acest increzut ;) orgoliu cat incape, lipsa de vocatie si un pedagog execrabil. o fi un sofer bun, dar nu are nici o treaba cu harul de a PREDA si are cu siguranta nevoie si el de niste sedinte de tact, calm si modestie.

catarama silviu
catarama silviu

catrama silviu instructor auto cat B.

anonim
anonim

Este lipsit de profesionalism si de etica. am incercat eu sa fac cu el si efectiv, pe romaneste, m-a tras in teapa. si am mai pierdut si o luna datorita dansului, NU recomand!