CIUDOIU ADRIAN – Instructor Auto – Bucuresti

Prezentare:
Instructor auto categoriile B, C si E, pregatesc cu pasiune si rabdare cursanti pentru obtinerea categoriei B, dupa metoda proprie, dezvoltata si perfectionata de-a lungul a peste 20 ani de experienta si verificata cu succes pe sute de elevi .
Scopul meu este de a oferi servicii de calitate, astfel incat in urma parcurgerii orelor de pregatire cursantii sa dobandeasca suficiente cunostinte si deprinderi pentru a face fata examenului de obtinere a permisului de conducere, dar mai ales de a reusi sa conduca in siguranta intr-un trafic ce tinde sa devina din ce in ce mai aglomerat si mai haotic.
Atentie! Nu pot garanta reusita la examen „din prima”, dar pot sa va asigur ca elevii pregatiti de mine vor reusi dupa obtinerea permisului, sa conduca autoturismul intr-o maniera corecta, civilizata si suficient de prudenta, pentru a ajunge in siguranta la destinatie, daca vor respecta cele invatate la cursuri.
Orele de conducere se desfasoara intr-o atmosfera prietenoasa si calma ce are menirea de a va ajuta sa depasiti emotiile si starea de incordare inerente.
Programarea orelor de conducere se face de comun acord, tinand seama si de programul cursantilor. Orele, la care din anumite motive cursantul nu poate veni nu se pierd ele urmand a fi reprogramate.
Pregatirea practica in conducerea autoturismului va fi facuta cu precadere in zona in care se va sustine examenul de traseu.
Locul de intalnire va fi stabilit de comun acord .

SERVICII OFERITE :
Scolarizare in vederea obtinerii permisului de conducere categoria B (vezi preturile mai jos)
Ore suplimentare pentru perfectionarea cursantilor in vederea sustinerii examenului auto, 100 lei/sedinta de 2 ore pedagogice ( 50 min/ora) .
Ore de conducere cu persoane care detin permis auto categoria B, cu autoturismul scolii sau autoturismul personal al clientului , 100 lei/sedinta 2 ore pedagogice
Ore de conducere cu elevi transferati de la o alta scoala de soferi, 100 lei/sedinta 2 ore pedagogice
Inchirierea autoturismului “Scoala” in vederea sustinerii probei practice la examenul de conducere auto (170 lei)
Pregatirea practica se face pe autoturism Dacia Logan 1,5 dci (diesel) full options, iar pe acelasi autoturism se sustine si examenul (daca elevul nu doreste altfel)
Asiguram indrumarea catre cabinete specializate pentru efectuarea fisei medicale si a testarii psihologice.
Ore de practica, indrumare si consiliere pentru viitori instructori si instructori aflati la inceput de cariera.
Preturi:
Pretul este 1.200 lei pentru persoanele cu varsta intre 18-30 ani, 1.300 lei pentu cei cu varsta intre 30-40 ani si 1.400 lei pentru persoanele peste 40 de ani (cuprinde instruirea teoretica si practica) .
Taxa de inchiriere a autoturismului la examen nu este inclusa in pret si este in valoare de 170 lei.
Plata se poate face integral sau in rate (minim 500 lei avans iar diferenta pana la incheierea cursului).
Cursul cuprinde 30 de ore de conducere si 24 de ore de legislatie.
Dosarul de scolarizare este valabil un an din momentul absolvirii.
Instructor Auto – Ciudoiu Adrian.
Bucuresti, Sector 3
Telefon: 0721145978

Numele si prenumele: Ciudoiu Adrian
Email: instructorul_tau@yahoo.com
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Licenta: Independent
Numele scolii de soferi:
Anul nasterii: 1969
Instructor auto din anul: 1995
Categorii: B
Auto marca: Dacia Logan 1.5 (diesel) full option
Tarif practicat: de la 1200 lei (in functie de varsta) vezi mai jos
Oferta promotionala: Plata se poate face integral sau in rate (minim 500 lei avans iar diferenta pana la incheierea cursului).
Telefon Vodafone: 0721145978
Telefon Orange:
Telefon Telekom:
Website:
Facebook:
Instructor Auto Recomandat 2020
Foto:
CIUDOIU ADRIAN - Instructor Auto - Bucuresti CIUDOIU ADRIAN - Instructor Auto - Bucuresti si Ilfov

Instructor Auto promovat conform pachetului de prezentare SPECIAL.
Timp ramas din perioada de afisare a datelor conform pachetului ales: 276 zile.
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele
Accesari pagina: 102,538

10
Cum comentezi?

avatar
8 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
Razvan GCiudoiu George AdrianMARIANA NEAGUCiudoiu George A.Niculina Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Vreau sa stiu  
Razvan G
Razvan G

Salutare, As dori sa contribui si eu cu un comentariu, mai ales ca cel mai recent are aproximativ 5 ani vechime, astfel incat potentialii soferi sa realizeze ca datele instructorului sunt inca de actualitate. Pentru cei care vor rezumatul scurt, lucrurile stau in felul urmator: detin permisul de 3 luni de zile si o mare parte i se datoreaza domnului Adrian, care este un profesor extraordinar de bun. Va recomand sa apelati cu incredere la el, fiindca veti avea de invatat foarte multe lucruri care o sa va ajute apoi cand dati examenul de traseu, dar si in traficul de… Read more »

Ciudoiu George Adrian
Ciudoiu George Adrian

Multumesc Maariana.
Raman totusi la parerea ca 70-75% este meritul vostru si doar 25–30% este meritul instructorului.
Succes si mare atentie pe drumurile PATRIEI.
Greul abia acum incepe

MARIANA NEAGU
MARIANA NEAGU

DE AZI AM PERMIS!!!! ASTA I SE DATOAREAZA DOMNULUI CIUDOIU ADRIAN. AM FACUT SCOALA IN ALTA PARTE, DAR NU AM INVATAT NIMIC, ASA CA AM CAUTAT ALT INSTRUCTOR, AM CITIT, SI MI S-A PARUT CA ACEASTA PERSOANA, E CEEA CE CAUT. SI NU M-AM INSELAT!! ESTE UN INSTRUCTOR DE LA CARE NU SE POATE SA NU INVETI! ORELE LA DANSUL TIN 120 MIN, SI MAI MULT, EXPLICATIILE, SI BATUT IN CAP SA FII, TOT LE PRICEPI, …. CE SA MAI SPUN , VREI SA AI PERMIS? SUNA-L SI PROGRAMEAZA-TE!!!! NU VEI REGRETA!!

trackback

[…] Ciudoiu George – Instructor Auto Bucuresti: 36.075 si 6 comentarii […]

Niculina
Niculina

Buna seara.Ma voi alatura si eu cu un comentariu. Datorita domnului Adrian am reusit sa iau permisul, din prima. L-am descoperit mult mai tarziu. Cele patru sedinte suplimentare pe care le-am facut cu domnul Adrian au insemnat pt.mine cat 15 sedinte pe care le parcurgi in perioada scolii. Vi-l recomand cu toata incredere.

Ciudoiu George A.
Ciudoiu George A.

Multumesc. Aprecierile dumneavoastra ma flateaza si ma onoreaza dar asa cum v-am spus deja, as fi preferat sa nu fie postate. Meritele imi apartin doar intr-o mica masura. In procesul de pregatire practica, perioada cea mai dificila din punct de vedere al instructorului este cea de inceput, adica primele 15-20 de ore in care cursantul deprinde tehnicile de baza ce vor constitui temelia intregului esafodaj. Aceasta perioada este insa perceputa de cursanti ca fiind una in care nu se vede foarte clar o evolutie, rezultatele fiind oarecum umbrite de faptul ca apar probleme de complexitate mai mare carora trebuie sa… Read more »

miruna
miruna

Informatii sau recomandari despre dl. Ciudoiu poate sa-mi dea cineva? Anuntul pare OK dar nu are comentarii de la elevi.

andy
andy

De departe este cea mai buna prezentare pe care am gasit-o (i-am dat 5 stele).Are suficiente informatii si cel mai important, preturile sunt la vedere. Ramane de vazut daca sunt si actualizate (reale), deoarece pana acum am sunat la cativa care aveau ceva preturi afisate dar niciunul nu era actualizat sau aveau costuri suplimentare ce ridicau pretul.
Ar fi fost utile si cateva comentarii de la fostii elevi, dar banui ca prea putini mai acceseaza aceste site-uri dupa ce-si gasesc instructor sau dupa ce termina scoala.
Voi suna si aici, iar daca nu uit poate revin sa comentez cate ceva.

Adriana Chirita
Adriana Chirita

 
Salutare domnul George.
 
Bravo! Asa da. Sa poata lumea sa te gaseasca.
 
Eu pierdusem vechiul numar de telefon si nu stiam cum sa mai dau de dumneata. Succes!
 
P.S.
Instructor recomandat persoanelor emotive, neancrezatoare si cu frica de soferie.
Eu si fiica mea le-am avut pe toate trei.

oancea
oancea

si eu sunt baiat timid si neincrezator, oare ma rezolva si pe mine la fel?