CHIOIBASU GEORGE – Instructor Auto – Bucuresti si Ilfov

Prezentare:
Instructor auto categ A,B,C, pentru cursuri categ B, pregatesc elevi din anul 1996, avand la activ peste 4000 elevi cu un procentaj de promovare a obtinerii permisului de 80%. Ofer cursuri de pregatire pentru cei cu permis auto care nu “stapanesc” tainele soferiei atat pe autoturismul cu dubla comanda cat si pe cel personal(al clientului), dupa preferinta. Programul se stabileste de comun acord, se pot face ore inclusiv sambata si duminica. Pentru orice alte nelamuriri sau detalii va stau la dispozitie la nr. de telefon: 0769.461.707 sau 0736.351.753.
Numele si prenumele: CHIOIBASU GEORGE
Email: gchioibasu@yahoo.com
Localitate: Bucuresti si Ilfov
Judet: Bucuresti
Licenta: Scoala de Soferi
Numele scolii de soferi: ABC PILOT AUTO SRL
Anul nasterii: 1960
Instructor auto din anul: 1996
Auto marca: OPEL CORSA
Tarif practicat: 1500 LEI
Oferta promotionala: Discount pentru elevi si studenti: 50 lei.
Telefon Vodafone: 0736351753
Telefon Orange:
Telefon Telekom: 0769.461.707
Website: www.scoala-de-soferi.ro
Facebook:
Instructor Auto Recomandat 2020
Foto:
2013-04-05 18.53.02 2013-04-05 18.54.03 2013-04-05 18.55.23 2013-09-14 12.22.47

Instructor Auto promovat conform pachetului de prezentare SPECIAL.
Timp ramas din perioada de afisare a datelor conform pachetului ales: 349 zile.
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele
Accesari pagina: 9,841

18
Cum comentezi?

avatar
18 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
17 Comment authors
Zbirlea GeorgianaConstantinescu Dumitru-DanielCaldaras Andrei-TraianAlexandru MoraruMarin Codrut Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Vreau sa stiu  
Emma Mogda
Emma Mogda

Recomand din tot sufletul! Dl. Instructor lucreaza cu rabdare cu elevii sai si-ti ofera toate informatiile de care ai nevoie ca sa fii un participant in trafic corect si fluent!

Bîrsan Andreea
Bîrsan Andreea

Buna ziua !
Va recomand cu toata increderea scoala de soferi ABC Pilot Auto . Domnul instructor , George , este un om minunat , cu mult calm si rabdare ( exact ce cauta viitori soferi la un instructor ) . Fiind o persoana cu putina rabdare , in toate orele cu domnul George am reusit sa ma calmez si sa am foarte multa radbare in tot ce fac . Inscrieti-va cu incredere !! NU o sa aveti nici un regret !! O zi bunaa si bafta viitorilor soferi .

Alex Olariu
Alex Olariu

Recomand cu toata încrederea !! Un om de la care chiar poti învață sa conduci, își păstrează calmul si daca este nevoie iti explica si de 30 de ori !!! Nota 10+ !! Mulțumesc domnul George .

Marin Codrut
Marin Codrut

Un instructor bun, recomand cu cea mai mare placere, are răbdare cu orice fel de elev, un umor de nota 10, explica într-un mod foarte bun. Recomand !!!

Alexandru Moraru
Alexandru Moraru

Cel mai bun instructor. Are răbdare cu toți e civilizat, cumsecade știe sa vorbească cu elev-ul. Un instructor si un om de nota 10

Caldaras Andrei-Traian
Caldaras Andrei-Traian

Un instructor de nota 10, are foarte multa rabdare, explica absolut tot ca la carte, un om cumsecade si civilizat. Un instructor auto ce merita a fi recomandat!!!

Constantinescu Dumitru-Daniel
Constantinescu Dumitru-Daniel

Salut ! In primul si in primul rand am numai cuvinte de lauda despre d-l George , in 1 luna cat a durat scoala am invatat sa conduc masina fara probleme , sa fiu atent in trafic , sa corelez viteza de deplasare cu treapta specifica de pe cutia de viteza si astfel am luat traseul din prima . D-l George il ajuta foarte mult psihicul fiind foarte calm , ii permite sa “predea” oricarui tip de elev fara probleme. Recomand cu placere !!

Zbirlea Georgiana
Zbirlea Georgiana

Buna seara,dragii mei. Sunt eleva domnului Chioibasu, de doar 2 saptamani si sunt super incantata de capacitatile dansului de a-mi explica, cu răbdare, pas cu pas, ceea ce am de facut. Este foarte calm, cu multa răbdare, ceea ce este extraordinar. Este suficient sa imi explice o singura data, si am retinut. Daca va cautati un instructor auto foarte bun, va pot asigura ca l-ati gasit. Bafta tuturor elevilor dansului!