sigla anvelope discount

Ce trebuie sa stii despre anvelope daca esti incepator

20 03 2014 - InstructoriAuto.info

La scoala de soferi, instructorii auto se axeaza pe intiparirea in mintea elevului a regulilor si semnelor de circulatie ce trebuie respectate. Insa, un aspect important il reprezinta tipul de anvelope utilizat pe caile de rulare conform conditiilor meteo si calitatea acestora.

Pret sau calitate

In cazul in care conducatorul auto trebuie sa achizitioneze un set de anvelope noi, trebuie sa puna accentul pe calitatea anvelopelor si nu pe pret. Trebuie sa se tina cont ca anvelopele ieftine pot cauza costuri ridicate legate de intretinerea autoturismelor. Anvelopele premium ofera siguranta deplina prin distanta mica de franare, nivelul redus de zgomot si o adrenta buna pe calea de rulare. Compozitia cauciucului difera in functie de fiecare anvelopa in parte si de aplicabilitatea acesteia. De aceea este important sa alegem anvelope potrivite pentru conditiile meteorologice, viteza de rulare, dar si de tipul de autoturism pe care il conducem. Anvelopele premium sunt mult mai sigure si au o durata mai mare de viata pastrandu-si proprietatile indiferent de sezon sau de tipul caii de rulare.

Anvelopele second hand

Conducatorii auto trebuie sa fie atenti si la anvelopele second hand, acestea sunt realizate din materiale de calitate inferioara, in general folosindu-se un cauciuc ce isi pierde elasticitatea, rezistenta si aderenta pe calea de rulare. Anvelopele resapate, desi par sigure si ofera un confort financiar, datorita procesului tehnologic de resapare prin care pe anvelopa uzata se aplica un strat de material, in realitate durabilitatea acestora este foarte scazuta, iar aderenta la calea de rulare si siguranta oferita sunt foarte scazute.

Rezistenta anvelopelor

anvelope discountRezistenta este o caracteristica foarte importanta a anvelopelor, insemnatatea acesteia fiind necesara sa o aflam inca din cadrul scolii de soferi. Anvelopele cu o rezistenta crescuta au in componenta lor uleiuri ecologice si slab aromate ce confera o aderenta perfecta a autoturismului. Cel mai des ulei utilizat este cel de rapita datorita rolului sau de a regenera proprietatile anvelopelor, pe masura ce acestea se uzeaza. In plus, astfel se reduc emisiile de dioxid de carbon, dar si consumul de carburant, protejand in acest mod mediul inconjurator.

Informatiile au fost culese de pe site-ul http://anvelope-discount.ro/anvelope/anvelope-turism/anvelope-toate/toate/vara Multumim pentru amabilitate si acordul pentru preluarea acestora.