Fara sa incercam sa influentam deciziile colaboratorilor nostri, instructori auto sau scoli de soferi, dar aruncand o privire asupra statisticilor, se poate usor remarca faptul ca instructorii auto care au ales unul din pachetele de prezentare platite care sa le permita afisarea a cat mai multe date referitoare la activitatea pe care o desfasoara, pe langa ca au avut cele mai multe vizualizari, au adunat si un numar, uneori, chiar impresionant de comentarii, cele mai multe dintre acestea, favorabile:

Avand certitudinea ca cel putin o parte din vizitatorii pe care i-au avut, au ales sa invete tainele conducerii auto cu ei, noi nu putem decat sa-i felicitam si sa le uram in continuare, mult succes in activitate!


InstructoriAuto.info

Recomandari, prezentari, informatii, evaluari, imagini, comentarii. Locul de intalnire al instructorilor auto cu aspirantii la obtinerea permisului de conducere.

1 Comentariu

Stoian Alexandru · 8 Martie 2014 at 15:13

Multumesc frumos si va doresc aceleasi ganduri frumoase si cu ocazia zilei de 8 martie le doresc tuturor mamelor, doamnelor si domnisoarelor un calduros “La multi ani!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Accesari pagina: 1,502