BUCĂTARU RADU DORIN – Instructor Auto – Iasi

Prezentare:
Instructor auto, cu răbdare și mult devotament pentru cursanții săi, să fie bine pregătiți si să obțină permisul de conducere.
Rezultate și recomandări excelente, seriozitate, comportament și limbaj civilizat, pregătire deosebită pentru examen.
Orele de conducere se vor desfășura intr-o admosferă cit mai plăcută.
Efectuez ore de conducere cu cei care au permis de conducere categ. B pentru îmbunătățirea aptitudinilor.
Numele si prenumele: BUCĂTARU RADU DORIN
Email: radudorin.bucataru@yahoo.com
Localitate: IASI
Judet: IASI
Licenta: Scoala de Soferi
Numele scolii de soferi: AUTONASTASE
Anul nasterii: 1971
Instructor auto din anul: 2009
Categorii: B
Auto marca: GOLF 7
Tarif practicat:
Oferta promotionala:
Telefon Vodafone: 0747702863
Telefon Orange:
Telefon Telekom:
Website: www.radubucataru.blogspot.com
Facebook:
Instructor Auto Recomandat 2020
Foto:

Instructor Auto promovat conform pachetului de prezentare SPECIAL.
Timp ramas din perioada de afisare a datelor conform pachetului ales: 268 zile.
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele
Accesari pagina: 12,564

95
Cum comentezi?

avatar
94 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
93 Comment authors
DenisaAndreeaMorosanuGeorgeDelia Gheorghiu Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Vreau sa stiu  
Delia Gheorghiu
Delia Gheorghiu

Cel mai bun instructoraș auto! Pe lângă atenția și respectul pe care le oferă este un instructor calm, răbdător și foarte dedicat. Un instructor care se implică și își dă tot interesul pentru a-l face pe elev să înțeleagă și să învețe. Un om minunat, înțelegător și foarte glumeț care face ca fiecare ședință să fie cât mai relaxantă!
Mulțumesc din toată inima pentru ceea ce m-ați învățat, pentru toată atenția acordată și pentru toate încurajările!
Recomand cu încredere instructorul Radu Bucătaru!
Cel mai tare instructoraș! Nota 10++!

Poiana Alin
Poiana Alin

VREI PERMIS? Nu sta pe ganduri, cel mai bun instructor( am schimbat 3 pana acum) , in doua cuvinte Super INSTRUCTOR. calm, serios, foarte rabdator….nu am cuvinte sa descriu pe d-nul BUCATARU RADU. Va multumesc pt. ajutor. Cu respect, Poiana Alin

caraiman
caraiman

Recomand cu cea mai mare încredere !! Am obținut permisul de conducere din prima, cu domnul instructor Radu. Cu un bun simț, răbdare și profesionalism mai rar întâlnit. Explicații foarte clare la absolut toate situațiile impuse de trafic și intr-o atmosfera foarte plăcută in timpul orelor de conducere. Mulțumesc mult de tot , Radu Bucataru !! RECOMAND CU TOATĂ ÎNCREDEREA !
Respect.

Dima Bogdan
Dima Bogdan

Cel mai bun șerif! Recomand cu mare drag la toata lumea. Nu exista sedinta in care sa nu inveti cate ceva nou. Un instructor cu care poti vorbi deschis si te poti distra in acelasi timp.

Alexa Cristina
Alexa Cristina

Un instructor dedicat, profesionist, exigent, bun psiholog și pedagog. Îl recomand celor responsabili, care chiar vor sa știe sa conducă, nu doar sa obțină permisul auto.
Un Domn cu suflet mare!

Lupu Bianca
Lupu Bianca

Un instructor de nota 20.Atenția, calmul și răbdarea sunt cuvintele care îl definesc și care ar trebui să definească orice instructor auto. Când el este în dreapta ta nu ai cum să nu crezi în tine și să nu te străduiești să dai tot ce ai mai bun. Sunt și voi fi mereu recunoscătoare pentru susținerea și perseverența, atenția și calmul pe care mi le-ați insuflat.Pentru mine sune-ți unul dintre persoanele ce a mai pus o cărămidă la baza temeliei mele, care m-a învățat că atenția în trafic poate salva o viață și te poate feri de un accident. Cu… Read more »

Craciun Vlad
Craciun Vlad

La felul in care conduceam cand am inceput scoala, am crezut ca doar cei cu abilitati innascute sunt apti pentru a deveni soferi. Nu mai pun la socoteala faptul ca eram constant descurajat de propria neindemanare pe care macar alti 2 domni instructori ar putea s-o confirme. As vrea cu ocazia faptului ca am obtinut permisul, sa transmit tuturor celor care citesc aceste mesaje, ca ar trebui sa fim constienti de fapul ca in viata lucrurile evolueaza odata cu noi in directia in care noi ne schimbam, iar toate aceste schimbari sunt dobandite si slefuite de perseverenta de care dam… Read more »

Catalina Elena
Catalina Elena

Îi mulțumesc din suflet domnului Radu BUCATARU pentru reușita de astăzi, nu aș fi putut alege un instructor mai bun. Pe lângă râbdare și iubirea ce o are față de această meserie, este calm și știe exact cum să creeze o atmosferă relaxantă și placută! Tot respectul pentru acest om deosebit! Îl voi recomanda tuturor celor ce doresc sa obțină carnetul de condicere!

Ciulei Ilie Bogdan
Ciulei Ilie Bogdan

Astăzi, 8 mai, am luat permisul de conducere. Domnul Radu Bucataru este un instructor auto excelent din toate punctele de vedere : dă dovadă profesionalism, explicații foarte clare, creează o atmosferă plăcută la orele de conducere, o persoană calmă și cu foarte multă experiență! Mulțumesc!
Recomand cu toată încrederea!

Chirica Alexandru
Chirica Alexandru

Un instructor excepțional! Tratează elevii cu răbdare și calm, chiar și când greșesc. Glumele și atmosfera plăcută nu lipsesc din fiecare ședință. Recomand cu toată încrederea!