BUCĂTARU RADU DORIN – Instructor Auto – Iasi

Numele si prenumele: BUCĂTARU RADU DORIN
Email: radudorin.bucataru@yahoo.com
Localitate: IASI
Judet: IASI
Licenta: Scoala de Soferi
Numele scolii de soferi: AUTONASTASE
Anul nasterii: 1971
Instructor auto din anul: 2009
Categorii: B
Auto marca: GOLF 7
Tarif practicat:
Oferta promotionala:
Telefon Vodafone: 0747702863
Telefon Orange:
Telefon Telekom:
Website: www.radubucataru.blogspot.com
Facebook:
Instructor Auto Recomandat 2019
Foto:
Prezentare:
Instructor auto, cu răbdare și mult devotament pentru cursanții săi, să fie bine pregătiți si să obțină permisul de conducere.
Rezultate și recomandări excelente, seriozitate, comportament și limbaj civilizat, pregătire deosebită pentru examen.
Orele de conducere se vor desfășura intr-o admosferă cit mai plăcută.
Efectuez ore de conducere cu cei care au permis de conducere categ. B pentru îmbunătățirea aptitudinilor.

Instructor Auto promovat conform pachetului de prezentare SPECIAL.
Timp ramas din perioada de afisare a datelor conform pachetului ales: 133 zile.

Evaluare: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (93 votes, average: 4.19 out of 5)
Accesari pagina: 11,109
Puncte loialitate: 68620

88
Cum comentezi?

avatar
87 Comment threads
1 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
86 Comment authors
Dima BogdanAlexa CristinaLupu BiancaCraciun VladCatalina Elena Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Vreau sa stiu  
Andrei Miruna
Andrei Miruna

Mi-am îndeplinit astazi o dorința foarte importantă pentru mine, si anume sa obțin permisul de conducere. Nu as fi reușit acest lucru fara îndrumarea domului instructor, Bucataru Radu. Este o persoana extrem de calma, intelegatoare, placuta si glumeața. De aseamenea, se poate observa ca pune tot sufletul in ceea ce face si o face cu mare placere si bucurie. Este extrem de implicat in aceasta meserie, totodata si serios si cel mai important, foarte clar in toate Explicațiile pe care le oferă. Il recomand ca si instructor deoarece dumnealui este mult mai mult de atat, îți va deveni si prieten… Read more »

Iulian Zaharia
Iulian Zaharia

Vă mulțumesc pentru îndrumare, răbdarea de care ați dat dovadă, dar mai ales pentru atmosfera plăcută, prietenească din timpul orelor. Cel mai bun instructor auto EVER!

Ursu Andrei
Ursu Andrei

Domnul Radu este cel mai bun instructor auto. Indiferent de situate stie cum sa te indrume , sa te invete , astfel incat sa te descurci cat mai bine la examem. Este un om intelegator , cu bun simt , dar si comic. Un instructor de nota 11!

dobroseschi dragos
dobroseschi dragos

Domnul Radu este cel mai bun instructor auto. Indiferent de situate stie cum sa te indrume , sa te invete , astfel incat sa te descurci cat mai bine la examem. Este un om intelegator , cu bun simt , dar si comic. Multumesc mullt domnu Radu

Salceanu vlad
Salceanu vlad

Un instructor auto de calitate, cu rabdare si care m-a invatat sa conduc. Il recomand tuturor incepatorilor care doresc sa invete cum se conduce.

Dediu Bogdan
Dediu Bogdan

Tot timpul cu toate cele 33 de planuri pentru mii de feluri de persoane . Caracterul și felul lui de a fi te face să uiți că ești elev al scolii de șoferi și te face efectiv sa crezi că ai permisul in buzunar . Un simt al umorului foarte bine dezvoltat , știe cum să creeze o legătură de la prieten la prieten , nici de cum de la instructor la elev. Vorbele nu au rost , aici vorbesc faptele și procentajul Domnului Radu. Eu ii mulțumesc pentru ce a făcut din mine . Recomand cu încredere .

Dascalu Cornel
Dascalu Cornel

Multumesc domnule Bucataru Radu, sunteti un instructor exceptional dar si un om deosebit! Am reusit datorita seriozitatii si devotamentului cu care va faceti meseria sa iau carnetul. Recomand cu incredere Bucătaru Radu pentru a reusi in obtinerea permisului auto. Va salut cu respect!

Mihalache Andrei
Mihalache Andrei

Domnul Radu este un instructor foarte bun, calm si foarte rabdator cu elevii. Indiferent de situatie nu se enerveaza si explica foarte bine ce e de facut. El este cel mai bun instructor auto si il recomand cu incredere!

Burlă Ștefan
Burlă Ștefan

Îl recomand pe domnul instructor Radu Bucătaru tuturor celor ce vor să-și obțină permisul de conducere,deoarece este o persoană foarte calmă, foarte promptă si foarte amuzantă, așadar orele de condus nu vor fi un stres! :)?

Iosub Alexandru
Iosub Alexandru

Astazi, 25 Septembrie 2018, este ziua in care, cu ajutorul d-lui Radu Bucataru, un instructor deosebit, am reusit sa promovez examenul de traseu in Iasi. Dl. Bucataru, o persoana dedicata meseriei sale, mi-a fost alaturi si m-a pus pe drumul cel bun. Multumesc din toata inima, fara dumneavoastra nu as fi reusit! Recomand 100/10.