Numele si prenumele: BUCĂTARU RADU DORIN
Email: radudorin.bucataru@yahoo.com
Localitate: IASI
Judet: IASI
Licenta: Scoala de Soferi
Numele scolii de soferi: AUTONASTASE
Anul nasterii: 1971
Instructor auto din anul: 2009
Categorii: B
Auto marca: GOLF 7
Tarif practicat:
Oferta promotionala:
Telefon Vodafone: 0747702863
Telefon Orange:
Telefon Telekom:
Website: www.radubucataru.blogspot.com
Facebook:
Instructor Auto Recomandat
Foto:
Prezentare:
Instructor auto, cu răbdare și mult devotament pentru cursanții săi, să fie bine pregătiți si să obțină permisul de conducere.
Rezultate și recomandări excelente, seriozitate, comportament și limbaj civilizat, pregătire deosebită pentru examen.
Orele de conducere se vor desfășura intr-o admosferă cit mai plăcută.
Efectuez ore de conducere cu cei care au permis de conducere categ. B pentru îmbunătățirea aptitudinilor.

Instructor Auto promovat conform pachetului de prezentare SPECIAL.
Timp ramas din perioada de afisare a datelor conform pachetului ales: 379 zile.

InstructoriAuto.info

Recomandari, prezentari, informatii, evaluari, imagini, comentarii. Locul de intalnire al instructorilor auto cu aspirantii la obtinerea permisului de conducere.

61 Comentarii

Benghia Ionela · July 16, 2017 at 22:07

Cel mai tare instructor este Radu Bucataru cu bun simț,comic, răbdător cu persoanele stingace.Dacă ești o persoană ascultătoare ai ce sa înveți tot ce înseamnă ca sa iei permisul.Mulțumesc din tot sufletul ca a avut răbdare cu mine.

Rusu Stefan · July 28, 2017 at 20:50

Daca as da timpul inapoi n-as schimba alegerea ca instructor auto pe dl. Bucataru. Cel mai mult mi-a placut ca a avut mai multa incredere in mine ca iau permisul decat aveam eu si desigur, l-am luat din prima… la 18 ani si 2-3 luni -> sofer. Este clar ca-i place ceea ce face si il resect foarte mult pentru asta. Multumesc domnule instructor!

Diana Brodicicu · August 18, 2017 at 17:39

Astăzi am luat permisul auto, încă nu îmi vine să cred că am depășit acest pas, pentru a obține ceea ce îmi doream de multă vreme. Totul este datorită dnului Radu, căruia țin să îi mulțumesc din tot sufletul pentru răbdarea, devotamentul și profesionalismul cu care a lucrat cu mine, îmbinând perfect corectarea tuturor greșelilor cu atmosfera relaxantă. Este implicat și devotat 200% în meseria pe care o practică și cel mai important, reușește să transmită informațiile astfel încât elevul să înțeleagă logica acestora, prin toate metodele posibile: teoretic, practic, prin desene, exemple, explicații la tot pasul. Este mai mult decât un instructor, este un părinte, psiholog, prieten, îți câștigă afecțiunea și încrederea deplină chiar din primele ședințe. De ce spun psiholog, pentru că mult din abilitatea de a conduce bine, în afară de stăpânirea cunoștințelor necesare, depinde de psihic și de autocontrol, iar dnul Radu știe cum să te gestioneze și ce metode să aplice astfel încât să depășești toate posibilele emoții, frici și să câștigi siguranță de sine în trafic. Știe să fie serios, incisiv atunci când corectează și totodată reușește să detensioneze atmosfera cu un simț al umorului genial. Îmi vor lipsi cu siguranță orele cu dnul Radu, voi încerca să compensez ascultând Vivaldi când voi fi prima dată singură în mașină, a fost o prezență constantă în timpul orelor :-) Mulțumesc încă o dată pentru tot și felicitări dnule Radu pentru tot ceea ce faceți. Chapeau!
Îl recomand pe dnul instructor auto Radu Dorin Bucataru din toată inima!

Parlog Emanuel · August 22, 2017 at 18:34

Radu este cel mai bun și cel mai răbdător instructor. Chiar dacă greșeam domnul Radu ma încuraja și ma ajuta sa învață din greșeli reușind astfel sa obțin permisul de conducerea la primul examen. Îl recomand pe domnul Radu ca instructor și ii mulțumesc din suflet pentru ajutor!!!

Bîrzanu Alin · October 6, 2017 at 11:06

Un instructor auto foarte bun, rabdator, devodat si implicat in meseria pe care o practica, cu rezultate pe masura. In urma sedintelor am reusit performanta de a obtine carnetul cu punctaj maxim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Accesari pagina: 7,872 Puncte loialitate 01 2018: 890