BOSANCU NICOLAE – Instructor Auto – Suceava

Prezentare:
Instructor auto
Categoriile A, B, BE
Numele si prenumele: Bosancu Nicolae
Email: nicolae_bosancu@yahoo.com
Localitate: Suceava
Judet: Suceava
Licenta: Scoala de Soferi
Numele scolii de soferi: Sigur la volan
Anul nasterii: 1976
Instructor auto din anul: 2017
Categorii: A, B
Auto marca: Toyota Auris
Tarif practicat: –
Oferta promotionala: –
Telefon Vodafone: 0745079565
Telefon Orange: –
Telefon Telekom: –
Website: –
Facebook: Nicolae Catalin Bosancu
Instructor Auto Recomandat 2020
Foto:
BOSANCU NICOLAE - Instructor Auto - Suceava BOSANCU NICOLAE - Instructor Auto - Suceava Bosancu Nicolae - Ian 2020 BOSANCU NICOLAE - Instructor Auto - Suceava BOSANCU NICOLAE - Instructor Auto - Suceava BOSANCU NICOLAE - Instructor Auto - Suceava BOSANCU NICOLAE - Instructor Auto - Suceava BOSANCU NICOLAE - Instructor Auto - Suceava BOSANCU NICOLAE - Instructor Auto - Suceava BOSANCU NICOLAE - Instructor Auto - Suceava

BOSANCU NICOLAE - Instructor Auto - Suceava


Instructor Auto promovat conform pachetului de prezentare SPECIAL.
Timp ramas din perioada de afisare a datelor conform pachetului ales: 278 zile.
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele
Accesari pagina: 1,236

16
Cum comentezi?

avatar
16 Comment threads
0 Thread replies
3 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
gabrielaDiana DascaluSolomon AndreiAndrei IonutBoian Florina Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Vreau sa stiu  
gabriela
gabriela

sunt gabriela astazi am luat traseul îi mulțumesc din suflet domnului instructor catalin un instructor de nota zece, cel mai bun ,explică foartebine si foarte calm îi mulțumesc fara indemnarea si incurajarea dumnealui nu rezolvam nimic îl recomand cu toată încrederea pe domnul catalin bosancu

Diana Dascalu
Diana Dascalu

Un om de nota 10 si un instructor pe masura! Fara indrumarea sa nu cred ca as fi reusit din multe puncte de vedere, nu neaparat ce tin de condus, ci si de increderea in sine. Datorita devotamentului, ingeniozitatii si profesionalismului domnului Catalin am sustinut cu succesc examenul auto in ciuda emotiilor pe care le-am depasit cu ajutorul sau.
L-am recomandant multor persoane, si o sa continui sa o fac pentru oricine isi doreste sa invete sa conduca regulamentar si corect.

Solomon Andrei
Solomon Andrei

Mi-am pus un scop, dar nu l-am realizat de unul singur, din partea mea a fost dorință, din partea instructorului a fost performanță și calitate. Îi mulțumesc domnului Cătălin, datorită căruia am susținut examenul din prima și mi-am realizat scopul propus. Un domn ingenios, profesionist în domeniu și deține o abilitate enormă de a convinge omul că poate mai mult și neapărat va reuși. Recomand cu încredere, și dacă aș mai veni odată să îmi fac permisul , la fel domnului Cătălin i-aș bate la ușă. Aduc profunde mulțumiri.

Andrei Ionut
Andrei Ionut

Un instructor excepțional!!! Explică pe înțelesul tuturor… il recomand cu toata încrederea… am invatat foarte bine cu dumnealui!!! Multumesc domnule Bosancu Nicolae+++

Boian Florina
Boian Florina

Am avut un instructor răbdător, carismatic și sever. Toate aceste însușiri m-au ajutat să învăț să conduc și să iau examenul din prima. El este modelul unui pedagog adevărat. Îl voi recomanda cu drag! Mulțumesc domnule instructor!

Tabita Tirnoschi
Tabita Tirnoschi

Un instructor de nota 10+. Datorita domnului Catalin am invatat sa conduc, sa nu imi mai fie teama si cel mai important aspect, sa am incredere in mine. Recomand tuturor celor care cauta un instructor calm, rabdator, sa faca scoala cu domnul Catalin!