BIRZAN CLAUDIO – Instructor Auto si Profesor de Legislatie Rutiera – Bucuresti

Numele si prenumele: BIRZAN CLAUDIO
Email: birco33@yahoo.com
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Licenta: Independent
Numele scolii de soferi:
Anul nasterii: 1962
Instructor auto din anul: 2002
Categorii: B, C, CE, D, DE
Auto marca: Dacia Logan 1,4 MPI
Tarif practicat: 1200 Lei
Sedinte suplimentare: 80-90 Lei
Oferta promotionala:
Telefon Vodafone: 0722279542
Telefon Orange:
Telefon Telekom: 0768789924
Website: www.scoalaautoamatori.ro
Facebook: ScoalaAutoAmatori
Instructor Auto Recomandat 2019
Foto:
Prezentare:
Birzan Claudio - Instructor Auto - Bucuresti

Scoala de soferi – Instructor auto autorizat si atestat de MTI-ARR, profesor de legislatie rutiera, organizeaza cursuri auto pentru obtinerea permisului de conducere, categoria “B”, dar si pentru cei ce detin permis si care din diferite motive, nu au mai condus.

Instruirea se realizeaza pe Dacia Logan-full option, cu un instructor cu vasta experienta, la standarde superioare, cu mult calm si rabdare.

Programul este flexibil, adaptat dupa cerintele cursantului (inclusiv simbata).

Facilitati la definitivarea fisei de scolarizare, inclusiv cabinet psihologic si medical.

Garantam rezultate imediate, seriozitate si profesionalism.


Instructor Auto promovat conform pachetului de prezentare EXTRA.
Timp ramas din perioada de afisare a datelor conform pachetului ales: 315 zile.
Evaluare: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (331 votes, average: 3.72 out of 5)
Accesari pagina: 81,285
Puncte loialitate: 29020

44
Cum comentezi?

avatar
42 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
38 Comment authors
TudorOctavian-Florin StaicuDanieltomabogdan Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Vreau sa stiu  
jugureanu florina
jugureanu florina

Va multumesc pentru rabdarea de care ati dat dovada si increderea acordata . Sa va dea Dumnezeu sanatate. Cu stima si respect Florina Jugureanu.

Cristian Asafte
Cristian Asafte

Un om deosebit si cu foarte multa rabdare.
eu am luat ore de perfectionare, si va pot spune ca stie ce face, stie sa explice si sa invete cu adevarat cursantul sa conduca.
Vi-l recomand cu caldura!!

Daniela C.
Daniela C.

Exceptional, de o calitate deosebita! Foarte sugubat,cu simtul umorului, dar inteligent si toba de meserie, serios in ceea ce face. Are mare lipici la meseria asta, este laborios si cu dumnealui n-ai cum sa nu dai rezultate. Ii multumesc mult, avem nevoie de astfel de profesionisti.

Radu
Radu

Dupa mai multe tentative cu alti instructori, Dl Barzan m-a invatat sa iubesc sofatul. Datorita dumnealui am reusit sa trec examenul cu brio, ii multumesc pe aceasta cale si il recomand tuturor.

Costi M
Costi M

L-am găsit pe domnul Bârzan pe internet. Dintre toți instructorii auto, dumnealui mi-a inspirat încredere de la bun început. Picasem o dată traseul iar fostul meu instructor a avut unele probleme și am fost nevoit să caut alt instructor. Cu domn Bârzan am învățat să conduc corect, să fiu disciplinat în trafic și să am încredere în capacitățile mele de conducător. A fost o plăcere să-l cunosc și să lucrez cu dumnealui. A știut să-mi arate unde greșesc și cum să corectez greșeala, mi-a explicat cu răbdare de fiecare dată. Un om cum rar întâlnești, un pedagog adevărat, un domn.… Read more »

Trandafir Nicoleta
Trandafir Nicoleta

Despre Domn’ profesor…..un om deosebit si cu foarte multa rabdare, un excelent profesionist care te face sa ai incredere in tine si sa scapi de frica condusului. Datorită dansului mi.am văzut visul cu ochii. M.a încurajat, m.a invatat multe lucruri si nu in ultimul rand , mi.a deschis ochii atunci când greseam . Ma bucur mult ca v.am cunoscut , va doresc multa sanatate si răbdare de fier!!!!

bogdan
bogdan

Este un instructor auto foarte bun. Datorita dansului am luat permisul. Este calm, explica totul cu multa rabdare si isi ia in serios profesia. Stie sa detensioneze orice situatie ivita in trafic si te face sa indragesti sofatul.

toma
toma

Profesionist desavarsit,deosebit de calm si rabdator.de la dansul am invatat sa conduc masina si legislatie,pentru ca este si profesor de legislatie.un mare castig pentru elevi.

Daniel
Daniel

Am schimbat trei instructori pana la Dl. Birzan. Cu ajutorul lui am luat carnetul rapid. Mi se pare imposibil sa nu iei carnetul sub indrumarea dansului