Numele si prenumele: BIRZAN CLAUDIO
Email: birco33@yahoo.com
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Licenta: Independent
Numele scolii de soferi:
Anul nasterii: 1962
Instructor auto din anul: 2002
Categorii: B, C, CE, D, DE
Auto marca: Dacia Logan 1,4 MPI
Tarif practicat: 1000
Oferta promotionala:
Telefon Vodafone: 0722279542
Telefon Orange:
Telefon Telekom: 0768789924
Website: www.scoalaautoamatori.ro
Facebook: ScoalaAutoAmatori
Instructor Auto Recomandat
Foto:
Prezentare:
Birzan Claudio - Instructor Auto - Bucuresti

Scoala de soferi – Instructor auto autorizat si atestat de MTI-ARR, profesor de legislatie rutiera, organizeaza cursuri auto pentru obtinerea permisului de conducere, categoria “B”, dar si pentru cei ce detin permis si care din diferite motive, nu au mai condus.

Instruirea se realizeaza pe Dacia Logan-full option, cu un instructor cu vasta experienta, la standarde superioare, cu mult calm si rabdare.

Programul este flexibil, adaptat dupa cerintele cursantului (inclusiv simbata).

Facilitati la definitivarea fisei de scolarizare, inclusiv cabinet psihologic si medical.

Garantam rezultate imediate, seriozitate si profesionalism.


Instructor Auto promovat conform pachetului de prezentare EXTRA.
Timp ramas din perioada de afisare a datelor conform pachetului ales: 376 zile.


InstructoriAuto.info

Recomandari, prezentari, informatii, evaluari, imagini, comentarii. Locul de intalnire al instructorilor auto cu aspirantii la obtinerea permisului de conducere.

41 Comentarii

Costi M · May 4, 2017 at 00:03

L-am găsit pe domnul Bârzan pe internet. Dintre toți instructorii auto, dumnealui mi-a inspirat încredere de la bun început. Picasem o dată traseul iar fostul meu instructor a avut unele probleme și am fost nevoit să caut alt instructor. Cu domn Bârzan am învățat să conduc corect, să fiu disciplinat în trafic și să am încredere în capacitățile mele de conducător. A fost o plăcere să-l cunosc și să lucrez cu dumnealui. A știut să-mi arate unde greșesc și cum să corectez greșeala, mi-a explicat cu răbdare de fiecare dată. Un om cum rar întâlnești, un pedagog adevărat, un domn. Mulțumesc încă o dată domniei sale.

Trandafir Nicoleta · July 16, 2017 at 01:28

Despre Domn’ profesor…..un om deosebit si cu foarte multa rabdare, un excelent profesionist care te face sa ai incredere in tine si sa scapi de frica condusului. Datorită dansului mi.am văzut visul cu ochii. M.a încurajat, m.a invatat multe lucruri si nu in ultimul rand , mi.a deschis ochii atunci când greseam . Ma bucur mult ca v.am cunoscut , va doresc multa sanatate si răbdare de fier!!!!

bogdan · July 27, 2017 at 23:04

Este un instructor auto foarte bun. Datorita dansului am luat permisul. Este calm, explica totul cu multa rabdare si isi ia in serios profesia. Stie sa detensioneze orice situatie ivita in trafic si te face sa indragesti sofatul.

toma · September 18, 2017 at 14:18

Profesionist desavarsit,deosebit de calm si rabdator.de la dansul am invatat sa conduc masina si legislatie,pentru ca este si profesor de legislatie.un mare castig pentru elevi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Accesari pagina: 79,095 Puncte loialitate 01 2018: 1160