ADAM MARICEL – Instructor Auto Autorizat – Bucuresti si IlfovR E C O M A N D A T 

Numele si prenumele: Adam Maricel
Email: maricel.adam@yahoo.com
Localitate: Bucuresti
Judet: Ilfov
Licenta: Instructor Auto Autorizat
Numele scolii de soferi: Adam Maricel – Instructor Auto Autorizat
Anul nasterii: 1971
Instructor auto din anul: 2006
Categorii: B
Auto marca: Renault Megane
Tarif practicat: 1500 Lei
Oferta promotionala: Reducere 50 Lei pentru elevi si studenti!
Telefon Vodafone:
Telefon Orange: 0726451890
Telefon Telekom:
Website: www.instructorautob.ro
Facebook: www.facebook.com/instructorautob.ro
Instructor Auto Recomandat 2019
Foto:
ADAM MARICEL – Instructor Auto – Bucuresti si Ilfov - oferta-2018
Prezentare:
Scoala de Soferi in Bucuresti si Ilfov cu Instructor Auto Autorizat, pentru obtinerea permisului de conducere Cat. B, cat si pentru perfectionarea stilului de conducere. Cu Instructor Auto Autorizat Adam, garantat vei reusi mai mult decat sa-ti iei permisul, vei reusi sa conduci! Detalii suplimentare pe site www.instructorautob.ro

 • costul include, pe langa cursurile de pregatire teoretica si practica, pregatirea dosarului si formularele necesare.
 • elevii si studentii beneficiaza de 50 Lei reducere, la prezentarea carnetului.
 • cursantii inscrisi cu recomandare, precum si grupurile mai mari de 3 elevi, pot beneficia de aceeasi reducere de 50 Lei.
 • cursantul care aduce un alt elev la inscriere, pe durata efectuarii cursului de conducere, primeste ca bonus o sedinta suplimentara. Reducerile nu se cumuleaza !
 • pretul unei sedinte suplimentare este de 100 Lei, atat pentru cursantii care se pregatesc de examen, cat si pentru detinatorii de Carnet.
 • pretul rezervarii autoturismului pentru examen este de 200 Lei.
 • cursurile teoretice se desfasoara in cadrul scolii, cu profesor specializat in Legislatie Rutiera.
 • sedintele de conducere sunt 15 la numar, fiecare sedinta constand in 2 ore didactice (a cate 50 min./h) de condus efectiv.
 • atat sedintele de conducere, cat si locul de intalnire, se stabilesc de comun acord cu elevul, in functie de disponibilitati si trafic.
 • perioada de scolarizare este de minimum 5 saptamani, din momentul in care se face inscrierea.
 • sedintele de conducere se desfasoara , cu precadere, pe traseele de examen, sau la cerere, pe traseele de interes.

Instructor Auto promovat conform pachetului de prezentare SPECIAL.
Timp ramas din perioada de afisare a datelor conform pachetului ales: 24 zile.
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele
Accesari pagina: 110,327

192
Cum comentezi?

avatar
148 Comment threads
44 Thread replies
2 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
128 Comment authors
Petre MarianaIoana MogosAdrianDana CarmenGrosu Andreea Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Vreau sa stiu  
Moise Laurentiu
Moise Laurentiu

Nu stii cate pedale si cate viteze are o masina? Nu ai avut niciodata o masina si nu ai fost atras de gandul de a deveni sofer, dar dintr-o data vrei sa faci scoala de soferi si sa gasesti un instructor auto care sa-ti explice cu calm si tact secretele condusului? In aceeasi situatie ne-am aflat si noi (eu si sotia), luand hotararea de a-l contacta pe domnul profesor Adam. Am pornit de la zero in ceea ce priveste condusul alaturi de domnul profesor si dupa doar o incercare in cazul sotiei si la a doua incercare in cazul meu,… Read more »

Iuliana Florentina B ;)
Iuliana Florentina B ;)

Cand luam decizia de a face scoala de soferi, primul gand pe care multi dintre noi il avem este: la care instructor sa ma duc?! Sa nu fie unul care sa isi bata joc de mine si sa lase ora sa curga, sa imi vorbeasca urat sau mai stiu eu ce abordari ne trec prin minte …. Am scotocit din plin pe net, am intrebat prin prieteni, am urmarit reactiile celor care incepusera sa faca scoala cu un instructor anume. Si de multe ori imi capta atentia felul in care vorbeau oamenii de dl Adam Maricel, astfel ca am luat… Read more »

Stefan Stanca
Stefan Stanca

Dl Adam este rabdator si respectuos, bun profesionist si foarte implicat. Este foarte punctual si de incredere. Este un instructor foarte bun, in special pentru cei speriati de bombe pentru ca stie cum sa detensioneze atmosfera si sa te ajute sa te deblochezi.
Eu am luat la prima incercare,recomand cu incredere. Mult succes.

Teodora Fogoros
Teodora Fogoros

Dragi viitori soferi, Va scriu la aproximativ 3 saptamani de la marea intamplare : ADMIS! Inca simt adrenalina in corp si nu pot sa spun decat ca totul i se datoreaza domnului instructor ADAM MARICEL. Am ajuns la dansul la recomandarea prietenului meu, care facuse in urma cu 5 ani scoala cu dansul. La inceput am fost sceptica, pentru ca, provinciala fiind, neavand absolut nici o legatura cu tehnica de condus, nu stiam cum voi interactiona cu viitorul instructor. Nu pot sa va spun decat ca a fost conexiune de la prima sedinta. Toate orele se desfasoara intr-o intelegere continua.… Read more »

Jorge Flores
Jorge Flores

First of all yesterday I got my driver’s permit and I’m very happy for that so let me share some details quite usefull for you before starting my driver’s lesson with Adam I was in other school where I didn’t learn let say enough and failed as well.
Therefore I want to recommend Adam Maricel due to his patience, empathy and for being willing to teach me also in english.
By the way he share all the tiny required details in order to pass the practical driver test successfully.

Sandulescu Luci
Sandulescu Luci

Domnul Adam este un om extraordinar de rabdator si calm , care are experienta si reuseste sa colaboreze cu persoane care au teama de condus nesigure pe ele .Oferindu-le increderea, cunostintele teoretice si practice pentru a obtine permisul de conducere . Recomand cu incredere.

Daniela D.
Daniela D.

Am numai cuvinte de apreciere pentru Dl Adam, care m-a ajutat sa invat sa conduc si am luat permisul de conducere la examenul dat in Bucuresti, desi scoala de soferi am urmat-o in alt oras. Am apreciat foarte mult calmul, simtul umorului, abilitatea de a atrage atentia (cu tact, dar si umor sau fina ironie cand era cazul, in functie de receptivitatea cursantului) asupra greselilor in condus si corectarea acestora.

Il recomand cu toata inima ca instructor.

Emilia
Emilia

Daaaaa!!!???Este genial sentimentul in care ti se spune ca ai primit calificativul admis la traseu. Acest lucru ii datorez domnului instructor Adam. In 3 sedinte am invatat ceea ce nu invatasem in alte sedinte cu un alt instructor. Iti explica, iti arata fiecare manevra cu calm , te motiveaza si se muleaza pe fiecare elev. Asa cum am primit si eu recomandarea de a conduce cu domnul Adam, asa recomand si eu mai departe sa apelati la el cu toata increderea. Va multumesc din nou! Sunt cel mai tareee!!!!

Cîmpanu Mihaela
Cîmpanu Mihaela

Domnul Adam este un instructor foarte bun cu un calm iesit din comun, răbdător,punctual,corect care stie cum să te deblocheze și să te facă incet, incet cu multă răbdare să înveți cum se conduce corect.Când m-am înscris la școala de șoferi nu urcasem niciodată pe scaunul șoferului însă domnul Adam a reușit să mă facă să învăț cum să conduc corect.Cu ajutorul și priceperea acestui om de nota 10,am reușit să iau carnetul la prima încercare.Recomand ,recomand,recomand!Nu ve-ți regreta că l-ați ales!

Saulescu Philip
Saulescu Philip

Domnul Adam este cel mai bun instructor pe care l-am avut. A fost al 3-lea instructor cu care am incercat sa iau permisul si cu dansul am reusit in sfarsit. Este foarte calm si are tehnici bune de invatare.(plus multe altele) Recomand cu incredere!