ADAM MARICEL – Instructor Auto Autorizat – Bucuresti si Ilfov

Numele si prenumele: Adam Maricel
Email: maricel.adam@yahoo.com
Localitate: Bucuresti
Judet: Ilfov
Licenta: Instructor Auto Autorizat
Numele scolii de soferi: Adam Maricel – Instructor Auto Autorizat
Anul nasterii: 1971
Instructor auto din anul: 2006
Categorii: B
Auto marca: Renault Megane
Tarif practicat: 1500 Lei
Oferta promotionala: Reducere 50 Lei pentru elevi si studenti!
Telefon Vodafone:
Telefon Orange: 0726451890
Telefon Telekom:
Website: www.instructorautob.ro
Facebook: www.facebook.com/instructorautob.ro
Instructor Auto Recomandat 2019
Foto:
ADAM MARICEL – Instructor Auto – Bucuresti si Ilfov - oferta-2018
Prezentare:
Scoala de Soferi in Bucuresti si Ilfov cu Instructor Auto Autorizat, pentru obtinerea permisului de conducere Cat. B, cat si pentru perfectionarea stilului de conducere. Cu Instructor Auto Autorizat Adam, garantat vei reusi mai mult decat sa-ti iei permisul, vei reusi sa conduci! Detalii suplimentare pe site www.instructorautob.ro

 • costul include, pe langa cursurile de pregatire teoretica si practica, pregatirea dosarului si formularele necesare.
 • elevii si studentii beneficiaza de 50 Lei reducere, la prezentarea carnetului.
 • cursantii inscrisi cu recomandare, precum si grupurile mai mari de 3 elevi, pot beneficia de aceeasi reducere de 50 Lei.
 • cursantul care aduce un alt elev la inscriere, pe durata efectuarii cursului de conducere, primeste ca bonus o sedinta suplimentara. Reducerile nu se cumuleaza !
 • pretul unei sedinte suplimentare este de 100 Lei, atat pentru cursantii care se pregatesc de examen, cat si pentru detinatorii de Carnet.
 • pretul rezervarii autoturismului pentru examen este de 200 Lei.
 • cursurile teoretice se desfasoara in cadrul scolii, cu profesor specializat in Legislatie Rutiera.
 • sedintele de conducere sunt 15 la numar, fiecare sedinta constand in 2 ore didactice (a cate 50 min./h) de condus efectiv.
 • atat sedintele de conducere, cat si locul de intalnire, se stabilesc de comun acord cu elevul, in functie de disponibilitati si trafic.
 • perioada de scolarizare este de minimum 5 saptamani, din momentul in care se face inscrierea.
 • sedintele de conducere se desfasoara , cu precadere, pe traseele de examen, sau la cerere, pe traseele de interes.

Instructor Auto promovat conform pachetului de prezentare SPECIAL.
Timp ramas din perioada de afisare a datelor conform pachetului ales: 44 zile.
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele
Accesari pagina: 110,173
Puncte loialitate: 48160

191
Cum comentezi?

avatar
147 Comment threads
44 Thread replies
2 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
127 Comment authors
Ioana MogosAdrianDana CarmenGrosu AndreeaBuhoci Emilia Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Vreau sa stiu  
Elena Băbău
Elena Băbău

Vreau si eu sa incep de la 1 martie cu domnul Adam. Sper sa fie bine :)

Nicoleta Vasile
Nicoleta Vasile

Initial, cand am inceput orele cu domnul Adam Maricel, eram foarte neincrezatoare ca voi reusi sa invat sa conduc si ca voi avea curajul sa ies pe strada singura. Dupa cateva sedinte, treptat increderea in mine a crescut si am fost convinsa ca voi manevra corect o masina. Momentul in care iti alegi un instructor auto mi se pare foarte important deoarece de la acesta vei invata o anumita conduita la volan, sa fii atent, sa te asiguri si sa eviti anumite incidente sau sa nu le provoci. Majoritatea instructorilor iau sedintele de condus ca si parte din rutina zilnica… Read more »

Marius
Marius

Sfaturile domnului Adam Maricel m-au ajutat sa iau permisul din prima incercare in zona parcului Carol. Ii multumesc pentru rabdare si il recomand oricarei persoane care doreste sa invete sa conduca.

Voicu Alexandru
Voicu Alexandru

Cu ajutorul domnului Adam, sotia mea si cu mine am luat carnetul din prima incercare. Este un instructor desavarsit, calm, cu multa experienta pe care o impartaseste cu foarte mult tact pedagogic, mulandu-se pe caracterul fiecarui student in parte. Scopul domnului Adam nu este doar luarea permisului, ci transformarea unui om intr-un sofer foarte bun (“meserias”). Il recomand cu caldura. Multumim mult, domnu’ Adam!

Madalina B.
Madalina B.

Domnul Adam este un pedagog desavarsit si un om exceptional. Il recomand oricui vrea sa invete sa conduca de la un profesor dedicat, corect si cu foarte mult bun simt. Mi-am dat seama de caracterul dumnealui de la prima discutie de 10 minute, iar asteptarile mele au fost oricum depasite pe parcurs. Va multumesc din suflet pentru fiecare sedinta in care am invatat sa conduc, pentru rabdarea si sfaturile oferite si pentru umorul ocazional cu care m-ati ajutat sa risipesc eventualele emotii. Datorita dvs. am luat permisul astazi. Multumesc!

Toni
Toni

Recunosc faptul ca domnul Adam mi-a fost recomandat, ceea ce mi-a oferit din start un plus de încredere. Și pot sa spun ca începând orele de condus am înțeles motivul pentru care a fost recomandat : bun pedagog, intelegator, calm, știe când sa facă o gluma, știe când sa fie serios, și mai important știe ce trebuie sa facă în asa fel încât tu cel care ești învățacel sa reușești sa iei carnetul. Este o persoana de la care spun eu ca am învățat sa conduc corect (am mai avut eu prin trecut niscai experiente ratate), de la care am… Read more »

Cristina Bran
Cristina Bran

De mult asteptam si eu momentul prin care sa pot descrie povestea mea cu dl. Adam. A inceput prin oct. 2016 si s-a terminat azi cu succes datorita dansului. A fost un drum lungut dar incununat de succes, o sa incep prin a descrie tehnica dansului care este extraordinara,cel putin pt. mine a functionat, dl. Adam este strict, corect si are rabdare sa-ti explice de 1000 de ori ca la prosti cum facea cu mine,este un pedagog adevarat din punctul meu de vedere si stiu ce vorbesc avand in vedere meseria mea de baza :), fix din aceasta cauza pt.… Read more »

Nicu
Nicu

Imposibilul devine posibil cu dl Adam. Daca crezi ca esti/este total antitalent ai o sansa cu dansul. Recomand. Multumiri!

Cristina
Cristina

O zi fericita, am intrat in posesia permisului de conducere ieri, iar astazi a fost primul drum singura, in cap imi rulau cuvintele:”semnal, asigurare, morcovei,..etc.Am primit multe felicitari pe care imi doream sa le directionez catre dl.instructor Adam Maricel. Multumesc pentru rabdare, pentru impingerile de la spate, pentru ca ati fost inzestrat cu aceasta meserie de care noi elevii suntem condusi spre reusita si mai ales pentru bucuria de a conduce.Recomand cu toata increderea!

Cristi
Cristi

Sfaturile domnului Adam Maricel m-au ajutat sa reusesc sa iau permisul. Recomand ca instructor e foarte bun.