ADAM MARICEL – Instructor Auto Autorizat – Bucuresti si Ilfov

Prezentare:
Scoala de Soferi in Bucuresti si Ilfov cu Instructor Auto Autorizat, pentru obtinerea permisului de conducere Cat. B, cat si pentru perfectionarea stilului de conducere. Cu Instructor Auto Autorizat Adam, garantat vei reusi mai mult decat sa-ti iei permisul, vei reusi sa conduci! Detalii suplimentare pe site www.instructorautob.ro

 • costul include, pe langa cursurile de pregatire teoretica si practica, pregatirea dosarului si formularele necesare.
 • elevii si studentii beneficiaza de 50 Lei reducere, la prezentarea carnetului.
 • cursantii inscrisi cu recomandare, precum si grupurile mai mari de 3 elevi, pot beneficia de aceeasi reducere de 50 Lei.
 • cursantul care aduce un alt elev la inscriere, pe durata efectuarii cursului de conducere, primeste ca bonus o sedinta suplimentara. Reducerile nu se cumuleaza !
 • pretul unei sedinte suplimentare este de 150 Lei, atat pentru cursantii care se pregatesc de examen, cat si pentru detinatorii de Carnet.
 • pretul rezervarii autoturismului pentru examen este de 200 Lei.
 • cursurile teoretice se desfasoara in cadrul scolii, cu profesor specializat in Legislatie Rutiera.
 • sedintele de conducere sunt 15 la numar, fiecare sedinta constand in 2 ore didactice (a cate 50 min./h) de condus efectiv.
 • atat sedintele de conducere, cat si locul de intalnire, se stabilesc de comun acord cu elevul, in functie de disponibilitati si trafic.
 • perioada de scolarizare este de minimum 5 saptamani, din momentul in care se face inscrierea.
 • sedintele de conducere se desfasoara , cu precadere, pe traseele de examen, sau la cerere, pe traseele de interes.
Numele si prenumele: Adam Maricel
Email: maricel.adam@yahoo.com
Localitate: Bucuresti
Judet: Ilfov
Licenta: Instructor Auto Autorizat
Numele scolii de soferi: Adam Maricel – Instructor Auto Autorizat
Anul nasterii: 1971
Instructor auto din anul: 2006
Categorii: B
Auto marca: Renault Megane
Tarif practicat: 1800 Lei
Oferta promotionala: Reducere 50 Lei pentru elevi si studenti!
Telefon Vodafone:
Telefon Orange: 0726451890
Telefon Telekom:
Website: www.instructorautob.ro
Facebook: www.facebook.com/instructorautob.ro
Instructor Auto Recomandat 2020
Foto:
ADAM MARICEL – Instructor Auto – Bucuresti si Ilfov - oferta-2018

Instructor Auto promovat conform pachetului de prezentare SPECIAL.
Timp ramas din perioada de afisare a datelor conform pachetului ales: 318 zile.
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele
Accesari pagina: 110,785

194
Cum comentezi?

avatar
150 Comment threads
44 Thread replies
2 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
130 Comment authors
ElenaOanaPetre MarianaIoana MogosAdrian Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Vreau sa stiu  
Elena
Elena

Am reușit să obțin permisul auto datorită instructorului meu, dl Adam, un superprofesionist!!! Cu multă răbdare și atenție, dânsul mi-a explicat baza de informații necesare promovării examenului auto. Cu pricepere şi veleităţi de excelent profesor, dar şi cu îngăduinţă atunci când mai făceam câte o greşeală, dânsul a făcut ca orele de condus să fie atractive! Recomand cu încredere.

Oana
Oana

Il recomand pe dl. instructor Adam din toata inima oricui isi doreste sa invete cu adevarat sa sofeze. Dl Adam nu se concentreaza doar pe minimul de informatii necesare pentru luarea permisului, ci pune accent si pe aspecte de care orice nou sofer ar trebui sa tina cont in trafic. Am apreciat la domnul instructor in special seriozitatea lui si discutiile foarte interesante din timpul orelor. Va multumesc mult, din nou, pentru ajutor si pentru rabdare!

Petre Mariana
Petre Mariana

Cel mai tare instructor.Pe langa faptul ca inveti sa conduci ,este calm tot timpul si are rabdare sa iti explice unde ai gresit , este si distractiv sa faci orele de condus cu dansul, este amuzant si o persoana deschisa cu care poti sa vorbesti absolut orice lucru. M-a susținut și m-a încurajat cu drag chiar și atunci când nu mai aveam deloc încredere în mine și apreciez enorm.Il recomand cu toata increderea Mii de mulțumiri Dl. Adam .

Ioana Mogos
Ioana Mogos

Domnul Adam este un profesionist și un instructor răbdător. Ii mulțumesc pentru calmul pe care l-a avut in timpul orelor de condus și pentru pregătirea temeinica pentru examenul auto. Totodata, sunt bucuroasa ca am reușit sa construim o relație de comunicare extraodinară.
Fără viraje ca in filme și fără mușchiuleți! :)

Adrian
Adrian

Un instructor foarte bun,il recomand pe domnul Adam este un om extraordinar.

Dana Carmen
Dana Carmen

Eram autodeclarata “inapta” pentru condus.. Nu credeam ca exista cineva care sa aibe atâta răbdare încât sa ma învețe sa conduc o mașină.. Dar da, exista!!!! Ii mulțumesc d-lui Adam pentru răbdare, pentru învățăminte și pentru felul lui de-a fi, toate acestea contribuind la împlinirea unui vis de mult apus.. Îl recomand cu toată încrederea și cu tot dragul!! Este un om minunat și un instructor excepțional!!
Mii de mulțumiri!!
Succes!!!!

Grosu Andreea
Grosu Andreea

Un instructor de milioane care știe limba celor cu două mâini stângi. Are explicații clare pt. orice tufă de Veneția(așa cum eram eu cel puțin la început.) Are multă, foarte multă răbdare. Recomand cu toată inima.

Buhoci Emilia
Buhoci Emilia

Astazi a fost ziua , in care mi am dorit sa imbratisez pe toata lume!! Ziua in care , la 41 de ani, mi am luat carnetul , din prima incercare. ?Meritul cel mai mare ,al acestei reusite este al domnului Adam, omul cu cea mai multa rabdare si intelege, la adresa unor oameni care nu se vedeau conducand o masina niciodata.
Calmul lui este cea mai mare calitate. Am apreciat o maxim. Recomand tuturor sa incerce si sa aiba incredere in acest om minunat. Bafta tuturor!! ?

Anamaria
Anamaria

Am luat permisul cu ajutorul domnului Adam, un instructor auto si un om extraordinar!
De o calmitate iesita din comun, domnul instructor Adam este omul de care au nevoie chiar si cei mai neincrezatori si “cu morcovei” dintre noi ?.
Multumesc mult pentru rabdare si incurajari si mult succes pe mai departe!

Florian
Florian

Il recomand pe domnul Adam Maricel si cred ca indiferent de personalitatea ta (ca elev), deschiderea dansului si felul de a fi duce inevitabil la o interactiune placuta atat din punct de vedere tehnic cat si social.

Este cu siguranta instructorul spre care voi indruma cunostintele/prietenii care vor dori sa faca scoala de soferi.

1 13 14 15