(Ultima actualizare: 5 Ianuarie 2018)
Numele si prenumele: Adam Maricel
Email: maricel.adam@yahoo.com
Localitate: Bucuresti
Judet: Ilfov
Licenta: Independent
Numele scolii de soferi: Instructor Auto Autorizat
Anul nasterii: 1971
Instructor auto din anul: 2006
Categorii: B
Auto marca: Renault Megane
Tarif practicat: 1200 Lei
Oferta promotionala: Reducere 50 Lei pentru elevi si studenti!
Telefon Vodafone:
Telefon Orange:
Telefon Telekom: 0726451890
Website: www.instructorautob.ro
Facebook: www.facebook.com/instructorautob.ro
Instructor Auto Recomandat
Foto:
Prezentare:
Scoala de Soferi in Bucuresti si Ilfov cu Instructor Auto Autorizat, pentru obtinerea permisului de conducere Cat. B, cat si pentru perfectionarea stilului de conducere. Cu Instructor Autorizat Maricel Adam, garantat vei reusi mai mult decat sa-ti iei permisul, vei reusi sa conduci! Detalii suplimentare pe site www.instructorautob.ro

 • costul include, pe langa cursurile de pregatire teoretica si practica, pregatirea dosarului si formularele necesare.
 • elevii si studentii beneficiaza de 50 Lei reducere, la prezentarea carnetului.
 • cursantii inscrisi cu recomandare, precum si grupurile mai mari de 3 elevi, pot beneficia de aceeasi reducere de 50 Lei.
 • cursantul care aduce un alt elev la inscriere, pe durata efectuarii cursului de conducere, primeste ca bonus o sedinta suplimentara. Reducerile nu se cumuleaza !
 • pretul unei sedinte suplimentare este de 100 Lei, atat pentru cursantii care se pregatesc de examen, cat si pentru detinatorii de Carnet.
 • pretul rezervarii autoturismului pentru examen este de 150 Lei.
 • cursurile teoretice se desfasoara in cadrul scolii, cu profesor specializat in Legislatie Rutiera.
 • sedintele de conducere sunt 15 la numar, fiecare sedinta constand in 2 ore didactice (a cate 50 min./h) de condus efectiv.
 • atat sedintele de conducere, cat si locul de intalnire, se stabilesc de comun acord cu elevul, in functie de disponibilitati si trafic.
 • perioada de scolarizare este de minimum 5 saptamani, din momentul in care se face inscrierea.
 • sedintele de conducere se desfasoara , cu precadere, pe traseele de examen, sau la cerere, pe traseele de interes.


Instructor Auto promovat conform pachetului de prezentare SPECIAL.
Timp ramas din perioada de afisare a datelor conform pachetului ales: 343 zile.


InstructoriAuto.info

Recomandari, prezentari, informatii, evaluari, imagini, comentarii. Locul de intalnire al instructorilor auto cu aspirantii la obtinerea permisului de conducere.

173 Comentarii

Toni · 29 Iulie 2017 at 13:34

Recunosc faptul ca domnul Adam mi-a fost recomandat, ceea ce mi-a oferit din start un plus de încredere. Și pot sa spun ca începând orele de condus am înțeles motivul pentru care a fost recomandat : bun pedagog, intelegator, calm, știe când sa facă o gluma, știe când sa fie serios, și mai important știe ce trebuie sa facă în asa fel încât tu cel care ești învățacel sa reușești sa iei carnetul.
Este o persoana de la care spun eu ca am învățat sa conduc corect (am mai avut eu prin trecut niscai experiente ratate), de la care am învățat și lucruri personale foarte multe și interesante.
Recomand cu încredere celor care sunt hotărâți și puși pe treaba sa obțină carnetul auto.

Mulțumesc mult domn instructor!

Cristina Bran · 13 Septembrie 2017 at 10:10

De mult asteptam si eu momentul prin care sa pot descrie povestea mea cu dl. Adam.
A inceput prin oct. 2016 si s-a terminat azi cu succes datorita dansului. A fost un drum lungut dar incununat de succes, o sa incep prin a descrie tehnica dansului care este extraordinara,cel putin pt. mine a functionat, dl. Adam este strict, corect si are rabdare sa-ti explice de 1000 de ori ca la prosti cum facea cu mine,este un pedagog adevarat din punctul meu de vedere si stiu ce vorbesc avand in vedere meseria mea de baza :), fix din aceasta cauza pt. mine a fost intotdeauna dl. Profesor si nu dl. instructor pt. ca mi-am dat seama ca nu este doar un instructor ci un adevarat dascal. Va multumesc pt. rabdare si mai ales pt. curajul pe care mi l-ati inspirat, sa nu va schimbati si sa-i ajutati si pe alti amarati ca mine sa reuseasca. Sa va dea Dumnezeu rabdare si sanatate sa rezistati in continuare pe strada. As vrea sa va dau un milion de stele daca as putea. Va multumesc din suflet pt. rabdare si dedicatie.

Nicu · 5 Octombrie 2017 at 11:14

Imposibilul devine posibil cu dl Adam. Daca crezi ca esti/este total antitalent ai o sansa cu dansul. Recomand. Multumiri!

Cristina · 24 Octombrie 2017 at 10:58

O zi fericita, am intrat in posesia permisului de conducere ieri, iar astazi a fost primul drum singura, in cap imi rulau cuvintele:”semnal, asigurare, morcovei,..etc.Am primit multe felicitari pe care imi doream sa le directionez catre dl.instructor Adam Maricel. Multumesc pentru rabdare, pentru impingerile de la spate, pentru ca ati fost inzestrat cu aceasta meserie de care noi elevii suntem condusi spre reusita si mai ales pentru bucuria de a conduce.Recomand cu toata increderea!

Leave a Reply

Accesari pagina: 106,452 Puncte loialitate 02 2018: 1380