10 ani de InstructoriAuto.info

10 ani de instructoriauto.infoO foarte apropiata ruda, nu spui cine, persoana importanta :), voia si ea ca tot omul, sa obtina acel cartonas roz care-ti da dreptul de a te da cu limuzina personala pe drumurile mult iubitei noastre patrii si cine stie, poate si pe alte meleaguri. Drept pentru care, a luat fata, caci despre o fata, mai exact o doamna, este vorba, legatura cu un instructor auto, i-am uitat numele ;), este pe undeva, pe aici, pe site. Instructorul, nu numai ca a refuzat-o, dar i-a si spus ceva ce a suparat-o foarte tare. Nu stiu cine a avut dreptate, inclin sa-i dau instructorului, fata avea niste deficiente serioase de auz. Si ce-a zis fata: mai Christi, hai sa facem un site, vreau sa-l fac varza pe acest instructor. A zis “sa facem” pentru ca, mai mult ea, dar oarecum si eu, sa zic asa, cochetam cu crearea de site-uri web. Asta pe de o parte. Pe de alta parte… Eu am facut scoala de soferi taximetre la ITB (actualul STB) – ETCTx (Exploatarea Transport Camioane Taximetre). Instructorul meu s-a numit Istrate Micescu, un avocat descendent al celebrului Istrate Micescu care, din cate am inteles eu, ajunsese instructor auto fiind decazut din drepturi de regimul comunist. Un om extrem de deosebit de la care am invatat nu numai sa conduc. Pe vremea aceea, la noi la garaj, cand o masina era implicata intr-un accident grav, era pusa in poarta si o vreme statea acolo, uneori asa cum era, plina de sange, s-o vada toata lumea, sa vezi ce te asteapta in caz de… “Cel mai periculos kilometru este urmatorul!“, “Daca o data la patru ani nu produci un eveniment usor, risti sa faci unul grav!“… In fine, a fost odata… Din respect pentru instructorul meu, domnul Istrate Micescu si la propunerea rudei, a luat fiinta InstructoriAuto.com. Cum insa privind structura site-ului dar mai ales privind blamarea instructorului, nu ne-am inteles, dupa scurt timp, fata si-a luat jucariile si a plecat. InstructoriAuto.com a devenit InstructoriAuto.info. Anul acesta se implinesc 10 ani de atunci. Uneori, si nu de putine, am vrut sa renunt. Pe langa instructorii auto care de cativa ani buni incoace au apreciat promovarea online facuta de site-ul nostru, printre care as enumera doar cativa: Adam Maricel, Valentin Stoian, Adrian Ciudoiu, Marian Sunica, George Chioibasu, Teodor Craciun, Mihai Paisa, Nicolae Bosancu, Marius Tudor, Radu Bucataru, Cristian Mandea si imi cer scuze daca am omis pe cineva, primii care nu m-au lasat sustinandu-ma atat moral cat si material, au fost domnii Claudio Birzan si Cornel Danila. Va multumesc tuturor! La multi ani InstructoriAuto.info! Cu toate ca… mai vedem… :)

Cu stima,
Christian Hertzug – administrator InstructoriAuto.info

1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele
Accesari pagina: 279

2
Cum comentezi?

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Birzan C.BUCATARU RADU DORIN Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Vreau sa stiu  
Birzan C.
Birzan C.

Respect, stimate domn! Va mulțumim din inima, cred că deopotrivă, toți instructorii, va suntem recunoscători pentru că ați dat viața acestui sait și l-ați menținut la cotele cele mai înalte. Va doresc sănătate, să aveți și să avem un an nou macar la nivelul celui ce tocmai a trecut și să ne sprijiniti, ca si până acum, in activitatea noastră viitoare . Mult succes și putere de munca, “La multi ani”!

BUCATARU RADU DORIN
BUCATARU RADU DORIN

Imi aduc aminte acum cîțiva ani ca nu stiam cum sa imi cîștig încrederea într-un elev după ce a luat acel carnet ,am incercat sa ma mulțumesc cu raspunsul citat multumesc domnule instructor ,dar știam ca eu am multumirea sufleteasca ca l-am ajutat si mi-am facut datoria fata de acel elev si in același rând aveam multumirea ca mi-am facut datoria fata de el.Nu ceream prea mult dar observasem ca era o vreme prin anul 2013 ca era mai cum era , si atunci fiind vremuri mai grele mi-am spus hai sa intru pe google sa caut un site care… Read more »