Instructori Auto
Scoli de Soferi
Inscriere/Actualizare

QEDQED

Instructor Auto Recomandat

InstructoriAuto.info este un site care doreste sa vina in sprijinul, atat al instructorilor auto, cat si al aspirantilor la obtinerea mult ravnitului si atat de necesarului in ziua de azi, permis de conducere auto. De la infiintare, in septembrie 2010 si pana in acest moment, pe site-ul nostru s-au inscris 343 de instructori auto si 65 de scoli de soferi. Conform sondajului de pe site, exista si utilizatori nemultumiti de faptul ca, in multe cazuri, nu sunt afisate mai multe date, dar in special numarul de telefon al instructorului auto sau, dupa caz, al scolii de soferi. Din pacate, ori doar o mica parte din instructorii auto prezenti pe InstructoriAuto.info au inteles eficienta promovarii pe acest site, ori, pentru unii, investitia in promovare este mai putin importanta. Fara sa incercam sa influentam in vreun fel hotararea cuiva, dar, la fel de bine, fara sa nu putem remarca numarul accesarilor paginilor acestora, InstructoriAuto.info prezinta mai jos situatia instructorilor auto care au ales investitia in promovare:

Cu alte cuvinte, ceea ce era de demonstrat. :)

Accesari pagina: 81
RCA-Ieftin

  • Cum comentezi?
    Atentie! Nu se accepta inserarea datelor de contact ale instructorilor auto sau ale scolilor de soferi in cadrul comentariilor.

    Evaluare:
    1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele
InstructoriAuto.info - Prezentari, informatii, evaluari, recomandari, comentarii. Locul de intalnire al instructorilor auto cu aspirantii la obtinerea permisului de conducere. Site de prezentare si informare la dispozitia instructorilor auto, a scolilor de soferi si a viitorilor conducatori auto. InstructoriAuto.info promoveaza instructori auto si scoli de soferi. Vrei sa fi un instructor auto recomandat? Vrei ca scoala ta de soferi sa fie recomandata? Alatura-te InstructoriAuto.info. Cauti un instructor auto bun? Pe InstructoriAuto.info il vei gasi cu siguranta.

InstructoriAuto.info - cel mai accesibil catalog al instructorilor auto si al scolilor de soferi.