Instructori Auto
Scoli de Soferi
Inscriere/Actualizare

DANILA CORNEL – Instructor Auto – BucurestiNumele si prenumele: DANILA CORNEL
Email: cornelusd@gmail.com
Localitate: bucuresti
Judet: ilfov
Licenta: Scoala de Soferi
Numele scolii de soferi: auto nedelcu eduard
Anul nasterii:
Instructor auto din anul:
Categorii: B
Auto marca: mazda 2
Tarif practicat: 900
Oferta promotionala: 900
Telefon Vodafone:
Telefon Orange: 0742903459
Telefon Telekom:
Website: scoalasoferiauto2.webnode.ro
Facebook: soferiautopermisb
DANILA CORNEL - Instructor Auto - Bucuresti
Foto:
DANILA CORNEL - Instructor Auto - BucurestiDANILA CORNEL - Instructor Auto - Bucuresti
Prezentare:
Instructor auto autorizat,ofer cursuri pentru obtinerea permisul categoria B. posibilitate de plata in rate. efectuez si ore suplimentare de perfectionare pentru cei care au permis dar nu au condus de mult timp.(80 lei sedinta-100 min) sediul scolii de soferi se afla pe strada ilioara nr 3a.(100 metri de statia metrou Nicolae Grigorescu) Orele de curs se efectueaza pe Mazda 2 full option. Garantez sanse de reusita foarte mari. pret total scolarizare 900 lei. pentru orice alta informatie, va rog sunati.


Instructor Auto promovat conform pachetului de prezentare SPECIAL.
Timp ramas din perioada de afisare a datelor conform pachetului ales: 131 zile.

Accesari pagina: 495 Puncte loialitate 08 2017: 510
RCA-Ieftin

Comentarii
 • marian - 7 August 2017 ora 15:30

  excelent! atent la detalii, profesionist, masina super, aer conditionat, civilizat. recomand!!

  marian a evaluat cu marian gives a rating of 5marian gives a rating of 5marian gives a rating of 5marian gives a rating of 5marian gives a rating of 5
 • Carmen - 7 August 2017 ora 17:22

  Desi tanar, domnul Cornel este un profesionist. Atent, civilizat, masina curata, civilizata, m-am simtit confortabil si in siguranta conducand alaturi de dumnealui. Un instructor auto pe care chiar il recomand cu mare caldura. Veti descoperi o altfel de abordare a meseriei de instructor auto.
  Toata stima, domnule Danila!

  Carmen a evaluat cu Carmen gives a rating of 5Carmen gives a rating of 5Carmen gives a rating of 5Carmen gives a rating of 5Carmen gives a rating of 5
  • Cornel - 8 August 2017 ora 15:00

   Va multumesc dna Carmen pentru vorbele frumoase si ma bucur pentru ca ati apreciat orele de pregatire.

   Cornel a evaluat cu Cornel gives a rating of 5Cornel gives a rating of 5Cornel gives a rating of 5Cornel gives a rating of 5Cornel gives a rating of 5
 • Ionut Nae - 7 August 2017 ora 18:06

  Descrierea din prezentare spune tot! A fost o adevarata placere sa fac scoala cu dansul! A fost atat de calm cu mine, a avut grija sa inteleg tot ce imi spune si mi-a dat incredere in mine, mi-a deschis ochii si mi-a aratat ce usor poate fi sa conduci daca inveti totul cum trebuie!

  Ionut Nae nu a evaluat.
 • ALEXANDRU - 8 August 2017 ora 07:07

  Un instructor auto de nota 10, un instructor implicat, dedicat profesiei si cu o pregatire profesionala deosebita, un om cu un caracter special si o atitudinea prieteneasca. Un instructor auto pe care il recomand cu toata încrederea tuturor. Nu veti regreta. Cinci stele!

  ALEXANDRU a evaluat cu ALEXANDRU gives a rating of 5ALEXANDRU gives a rating of 5ALEXANDRU gives a rating of 5ALEXANDRU gives a rating of 5ALEXANDRU gives a rating of 5
 • Ana - 9 August 2017 ora 15:32

  Multumesc domnule Cornel, pentru increderea de care mi-ati dat dovada, desi eu îmi doream acest carnet de foarte mult timp aveam frica de a ma urca la volanul unei masini. Cu ajutorul d-voastră am reusit pentru ca ati stiut cum sa ma faceti sa prind încredere in mine. Va multumesc din suflet, datorita d-voastra astazi am permis de conducere. Din prima! Tot respectul!

  Ana nu a evaluat.
 • Cum comentezi?
  Atentie! Nu se accepta inserarea datelor de contact ale instructorilor auto sau ale scolilor de soferi in cadrul comentariilor.

  Evaluare:
  1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele
InstructoriAuto.info - Prezentari, informatii, evaluari, recomandari, comentarii. Locul de intalnire al instructorilor auto cu aspirantii la obtinerea permisului de conducere. Site de prezentare si informare la dispozitia instructorilor auto, a scolilor de soferi si a viitorilor conducatori auto. InstructoriAuto.info promoveaza instructori auto si scoli de soferi. Vrei sa fi un instructor auto recomandat? Vrei ca scoala ta de soferi sa fie recomandata? Alatura-te InstructoriAuto.info. Cauti un instructor auto bun? Pe InstructoriAuto.info il vei gasi cu siguranta.

InstructoriAuto.info - cel mai accesibil catalog al instructorilor auto si al scolilor de soferi.