Numele si prenumele: Craciun Teodor
Email: doru68am@gmail.com
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Licenta: Independent
Numele scolii de soferi:
Anul nasterii: 1968
Instructor auto din anul: 2010
Categorii: B
Auto marca: Opel Astra Classic
Tarif practicat: 900
Oferta promotionala:
Telefon Vodafone:
Telefon Orange:
Telefon Telekom:
Telefon Digi: 0770703807
Website:
Facebook:
Instructor auto recomandat 2018
Foto:
auto-1 auto-2
Prezentare:
Sunt instructor auto categoria B din anul 2010 si conducator auto din anul 1991 si scopul meu este sa impartasesc cu rabdare si pricepere din experienta mea de sofer viitorilor conducatori auto, pentru a-i ajuta sa deprinda abilitatile necesare pentru obtinerea permisului de conducere si totodata pentru deplasarea cu autoturismul in siguranta intr-un trafic din ce in ce mai aglomerat, unde acum conteaza mai putin caii putere ai masinii, ci indemanarea, prudenta si stilul civilizat de a conduce.
Condusul este o pasiune, o necesitate si face parte din viata noastra tot mai mult, deoarece ne usureaza munca, iar pentru un conducator auto pasionat sofatul inseamna libertate si viteza.
Atmosfera din timpul orelor de conducere este prietenoasa, civilizata, cu discutii si intrebari libere, iar starea de incordare si emotiile pot fi depasite mai usor. ”Intotdeauna se poate mai bine” si ”niciodata nu stii prea multe” sunt valabile si in sofat.
Programarea orelor de conducere cat si locul de intalnire se stabileste de comun acord, tinand seama de programul cursantilor. Orele, la care din anumite motive cursantul nu poate veni, se vor reprograma.
Pregatirea practica in conducerea autoturismului va fi facuta in zona in care se va sustine examenul de traseu, dar la cerere si in alte zone preferate de elev.
SERVICII OFERITE:
Scolarizare in vederea obtinerii permisului de conducere categoria B (vezi preturile mai jos) Ore suplimentare pentru perfectionarea cursantilor in vederea sustinerii examenului auto (80 lei/sedinta 2 ore).
Ore de conducere cu persoane care detin permis auto categoria B, cu autoturismul scolii sau autoturismul personal al clientului. (80 lei/sedinta 2 ore) Ore de conducere cu elevi de la o alta scoala de soferi (80 lei/sedinta 2 ore).
Inchirierea autoturismului “Scoala” in vederea sustinerii probei practice la examenul de conducere auto (150 lei)
Pregatirea practica se face pe autoturism Opel Astra (dotare full options), iar pe acelasi autoturism se sustine si examenul de traseu (daca elevul nu doreste altfel).
Asigur indrumarea catre institutii specializate pentru efectuarea fisei medicale si a testarii psihologice.
Preturi:
Costul scolii de soferi:
Pretul este 900 lei pentru persoanele cu varsta intre 18-39 ani, 1.100 lei pentu cele cu varsta peste 40 de ani si cuprinde instruirea teoretica si practica (cu combustibil inclus).
Taxa de inchiriere a autoturismului la examen nu este inclusa in pret si este in valoare de 150 lei.
Plata se poate face integral sau in rate (minim 400 lei avans iar diferenta pana la incheierea cursului).
Cursul cuprinde 30 de ore de conducere si 24 de ore de legislatie.
Dosarul de scolarizare este valabil un an din momentul absolvirii.

Instructor Auto promovat conform pachetului de prezentare SPECIAL.
Timp ramas din perioada de afisare a datelor conform pachetului ales: 380 zile.

InstructoriAuto.info

Site de prezentare si informare pus pe de o parte, la dispozitia instructorilor auto si a scolilor de soferi, si pe de alta parte, a beneficiarilor acestora, viitorii conducatori auto.

11 Comentarii

Cosug zaharia · 26 Octombrie 2015 at 09:19

Am facut scoala cu domnul instructor CRACIUN T. cosider ca am facut o alegere f.f buna este un instructor care te invata multe. Recomand tuturor celor care vor sa devina soferi adevarati. Multumesc..

  Craciun Teodor · 4 Ianuarie 2016 at 18:43

  Multumesc, meritul este al elevului.

ALINA · 29 Octombrie 2015 at 14:54

Daca vrei sa iei examenul din prima APELEAZA la dnul. CRACIUN RADU. RECOMAND !!! Este un om de calitate, isi face treaba f.f.bine cu seriozitate si profesionalism. Va multumesc dle. instructor!

  Craciun Teodor · 29 Octombrie 2015 at 20:22

  Multumesc pentru apreciere. Sa conduci cu atentie!

Larisa · 18 Noiembrie 2015 at 21:07

Am luat cateva sedinte cu domnul Teodor deoarece aveam carnet de 8-9 ani insa nu condusesem deloc intre timp. Am ramas placut impresionata de stilul dansului, explica extrem de detaliat dand dovada de calitati pedagogice, multa rabdare si calmitate. Un alt aspect important e ca sedinta dureaza 2 ore fata de 1 ora 40 ca la multi instructori!

Recomand din suflet, cu siguranta nu veti regreta, eu veneam cu placere la orele de condus!

  Craciun Teodor · 19 Noiembrie 2015 at 16:08

  Multumesc frumos Larisa pentru acest mesaj, insa meritul este al tau, datorita indemanarii tale si puterii de concentarre. Sa ai grija cum conduci.

alina · 1 Aprilie 2016 at 13:15

Am reusit dupa 10 ani, de când am carnet, sa plec singura cu masina! Pentru mine, o mare realizare, pentru domnul Craciun 5 stelute la evaluare! Va multumesc si sper sa reusiti si cu alti cursanti, asa cum ati reusit cu mine!

Anca · 11 Aprilie 2016 at 20:00

Dupa o perioada in care am incercat sa-mi fac curaj de a urca la volan in Bucuresti, am avut cateva sedinte cu domnul Craciun Teodor si cred ca am facut cea mai buna alegere. Profesionalismul si rabdarea il recomanda. Explica si dezvaluie mici “trucuri” pentru a te ajuta sa te integrezi cat mai repede si usor in “jungla” traficului bucurestean.
Va multumesc!

Elena · 20 Noiembrie 2016 at 09:09

Domnul instructor este o persoana calma , rabdatoare , iti ofera toate explicatiile posibile, are mult tact , este un adevărat profesor in domeniul Auto, cum rar se mai gaseste astazi. Sincer va multumesc domnule instructor.

Lili · 30 Septembrie 2017 at 12:47

Multumesc mult pentru rabdarea,calmul si explicatiile oferite si daca astazi conduc se datoreaza dumneavoastra!Multumesc

  Craciun Teodor · 5 Noiembrie 2017 at 08:19

  Multumesc pentru apreciere. Sa conduci in siguranta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Accesari pagina: 4,587 Puncte loialitate 12 2017: 20