Instructori Auto
Scoli de Soferi
Inscriere/Actualizare

CIUDOIU GEORGE ADRIAN – Instructor Auto – Bucuresti si IlfovNumele si prenumele: Ciudoiu George Adrian
Email: instructorul_tau@yahoo.com
Localitate: Bucuresti si Ilfov
Judet: Bucuresti si Ilfov
Licenta: Independent
Numele scolii de soferi:
Anul nasterii: 1968
Instructor auto din anul: 1995
Categorii: B
Auto marca: Dacia Logan 1.5 (diesel) full option
Tarif practicat: de la 900 lei (in functie de varsta) vezi mai jos
Oferta promotionala:
Telefon Vodafone: 0721145978
Telefon Orange:
Telefon Telekom:
Website: www.scoala-de-soferi-amatori.com
Facebook:
CIUDOIU GEORGE ADRIAN - Instructor Auto - Bucuresti si Ilfov
Foto:
CIUDOIU GEORGE ADRIAN - Instructor Auto - Bucuresti si Ilfov CIUDOIU GEORGE ADRIAN - Instructor Auto - Bucuresti si Ilfov CIUDOIU GEORGE ADRIAN - Instructor Auto - Bucuresti si Ilfov
Prezentare:
Instructor auto categoriile B, C si E, pregatesc cu pasiune si rabdare cursanti pentru obtinerea categoriei B, dupa metoda proprie, dezvoltata si perfectionata de-a lungul a peste 20 ani de experienta si verificata cu succes pe sute de elevi (actuali soferi).
Scopul meu este de a oferi servicii de calitate, astfel incat in urma parcurgerii orelor de pregatire cursantii sa dobandeasca suficiente cunostinte si deprinderi pentru a face fata examenului de obtinere a permisului de conducere, dar mai ales de a reusi sa conduca in siguranta intr-un trafic ce tinde sa devina din ce in ce mai aglomerat si mai haotic.
Atentie! Nu pot garanta reusita la examen „din prima”, dar pot sa va asigur ca elevii pregatiti de mine vor reusi dupa obtinerea permisului, sa conduca autoturismul intr-o maniera corecta, civilizata si suficient de prudenta, pentru a ajunge in siguranta la destinatie, daca vor respecta cele invatate la cursuri.
Orele de conducere se desfasoara intr-o atmosfera prietenoasa si calma ce are menirea de a va ajuta sa depasiti emotiile si starea de incordare inerente.
Programarea orelor de conducere se face de comun acord, tinand seama de programul cursantilor. Orele, la care din anumite motive cursantul nu poate veni nu se pierd ele urmand a fi reprogramate.
Pregatirea practica in conducerea autoturismului va fi facuta cu precadere in zona in care se va sustine examenul de traseu.
Locul de intalnire va fi stabilit de comun acord .
SERVICII OFERITE (vezi oferta completa pe: www.scoala-de-soferi-amatori.com)
• Scolarizare in vederea obtinerii permisului de conducere categoria B (vezi preturile mai jos)
• Ore suplimentare pentru perfectionarea cursantilor in vederea sustinerii examenului auto (80 lei/sedinta 2 ore) .
• Ore de conducere cu persoane care detin permis auto categoria B, cu autoturismul scolii sau autoturismul personal al clientului. (80 lei/sedinta 2 ore)
• Ore de conducere cu elevi transferati de la o alta scoala de soferi (80 lei/sedinta 2 ore).
• Inchirierea autoturismului “Scoala” in vederea sustinerii probei practice la examenul de conducere auto (150 lei)
• Pregatirea practica se face pe autoturism Dacia Logan 1,5 dci (diesel) full options, iar pe acelasi autoturism se sustine si examenul (daca elevul nu doreste altfel)
• Asiguram indrumarea catre institutii specializate pentru efectuarea fisei medicale si a testarii psihologice.
• Ore de practica, indrumare si consiliere pentru viitori instructori si instructori aflati la inceput de cariera.
Preturi:
• Costul scolii de soferi (verifica oferta actualizata pe: www.scoala-de-soferi-amatori.com)
• Pretul este 900 lei pentru persoanele cu varsta intre 18-30 ani, 1.000 lei pentu cei cu varsta intre 31-40 ani si 1.100 lei pentru persoanele peste 41 de ani si cuprinde instruirea teoretica si practica .
• Taxa de inchiriere a autoturismului la examen nu este inclusa in pret si este in valoare de 150 lei.
Plata se poate face integral sau in rate (minim 400 lei avans iar diferenta pana la incheierea cursului).
Cursul cuprinde 30 de ore de conducere si 24 de ore de legislatie.
Dosarul de scolarizare este valabil un an din momentul absolvirii.


Instructor Auto promovat conform pachetului de prezentare SPECIAL.
Timp ramas din perioada de afisare a datelor conform pachetului ales: 73 zile.

Accesari pagina: 98,367 Puncte loialitate 10 2017: 39120
RCA-Ieftin

Comentarii
 • Adriana Chirita - 14 Iunie 2012 ora 11:41

   
  Salutare domnul George.
   
  Bravo! Asa da. Sa poata lumea sa te gaseasca.
   
  Eu pierdusem vechiul numar de telefon si nu stiam cum sa mai dau de dumneata. Succes!
   
  P.S.
  Instructor recomandat persoanelor emotive, neancrezatoare si cu frica de soferie.
  Eu si fiica mea le-am avut pe toate trei.

  Adriana Chirita nu a evaluat.
  • oancea - 11 Iulie 2013 ora 20:43

   si eu sunt baiat timid si neincrezator, oare ma rezolva si pe mine la fel?

   oancea a evaluat cu oancea gives a rating of 1oancea gives a rating of 1oancea gives a rating of 1oancea gives a rating of 1oancea gives a rating of 1
 • andy - 10 Martie 2013 ora 23:44

  De departe este cea mai buna prezentare pe care am gasit-o (i-am dat 5 stele).Are suficiente informatii si cel mai important, preturile sunt la vedere. Ramane de vazut daca sunt si actualizate (reale), deoarece pana acum am sunat la cativa care aveau ceva preturi afisate dar niciunul nu era actualizat sau aveau costuri suplimentare ce ridicau pretul.
  Ar fi fost utile si cateva comentarii de la fostii elevi, dar banui ca prea putini mai acceseaza aceste site-uri dupa ce-si gasesc instructor sau dupa ce termina scoala.
  Voi suna si aici, iar daca nu uit poate revin sa comentez cate ceva.

  andy a evaluat cu andy gives a rating of 5andy gives a rating of 5andy gives a rating of 5andy gives a rating of 5andy gives a rating of 5
 • miruna - 2 Septembrie 2013 ora 23:26

  Informatii sau recomandari despre dl. Ciudoiu poate sa-mi dea cineva? Anuntul pare OK dar nu are comentarii de la elevi.

  miruna a evaluat cu miruna gives a rating of 5miruna gives a rating of 5miruna gives a rating of 5miruna gives a rating of 5miruna gives a rating of 5
 • Niculina - 20 Octombrie 2013 ora 19:47

  Buna seara.Ma voi alatura si eu cu un comentariu. Datorita domnului Adrian am reusit sa iau permisul, din prima. L-am descoperit mult mai tarziu. Cele patru sedinte suplimentare pe care le-am facut cu domnul Adrian au insemnat pt.mine cat 15 sedinte pe care le parcurgi in perioada scolii. Vi-l recomand cu toata incredere.

  Niculina nu a evaluat.
  • Ciudoiu George A. - 2 Noiembrie 2013 ora 23:42

   Multumesc.
   Aprecierile dumneavoastra ma flateaza si ma onoreaza dar asa cum v-am spus deja, as fi preferat sa nu fie postate.
   Meritele imi apartin doar intr-o mica masura.
   In procesul de pregatire practica, perioada cea mai dificila din punct de vedere al instructorului este cea de inceput, adica primele 15-20 de ore in care cursantul deprinde tehnicile de baza ce vor constitui temelia intregului esafodaj.
   Aceasta perioada este insa perceputa de cursanti ca fiind una in care nu se vede foarte clar o evolutie, rezultatele fiind oarecum umbrite de faptul ca apar probleme de complexitate mai mare carora trebuie sa le faca fata si care ii pun in dificultate. Este perioada in care pare ca nimic nu iese, iar obtinerea permisului pare un deziderat greu de atins.
   O evolutie bine conturata incepe sa fie mai usor si mai clar constentizata de elevi abia spre finalul celor 30 de ore, sau in orele suplimentare, cand parca dintr-o data, se ridica ceata si lucrurile par sa devina din ce in ce mai clare, mai usor de inteles si de facut.
   Argumentele de mai sus au menirea sa explice de ce poate parea uneori ca in 4 sedinte invatati cat in 15.
   In realitate, misiunea mea a fost una usoara deoarece nu am avut decat de slefuit, precum bijutierul o nestemata, pentru care insa altcineva a muncit ca sa o scoata la lumina.
   Dati-mi deci voie sa impart aceste aprecieri cu primul dumneavoastra instructor, pe care nu-l cunosc personal, dar fara de care misiunea mea ar fi fost mai grea.

   P.S.
   Profit de ocazie sa reamintesc elevilor mei ca nu doresc postari laudative pe acest site.

   Ciudoiu George A. nu a evaluat.
 • […] Ciudoiu George – Instructor Auto Bucuresti: 36.075 si 6 comentarii […]

 • MARIANA NEAGU - 29 Octombrie 2014 ora 20:12

  DE AZI AM PERMIS!!!! ASTA I SE DATOAREAZA DOMNULUI CIUDOIU ADRIAN. AM FACUT SCOALA IN ALTA PARTE, DAR NU AM INVATAT NIMIC, ASA CA AM CAUTAT ALT INSTRUCTOR, AM CITIT, SI MI S-A PARUT CA ACEASTA PERSOANA, E CEEA CE CAUT. SI NU M-AM INSELAT!! ESTE UN INSTRUCTOR DE LA CARE NU SE POATE SA NU INVETI! ORELE LA DANSUL TIN 120 MIN, SI MAI MULT, EXPLICATIILE, SI BATUT IN CAP SA FII, TOT LE PRICEPI, …. CE SA MAI SPUN , VREI SA AI PERMIS? SUNA-L SI PROGRAMEAZA-TE!!!! NU VEI REGRETA!!

  MARIANA NEAGU nu a evaluat.
 • Ciudoiu George Adrian - 22 Noiembrie 2014 ora 22:38

  Multumesc Maariana.
  Raman totusi la parerea ca 70-75% este meritul vostru si doar 25–30% este meritul instructorului.
  Succes si mare atentie pe drumurile PATRIEI.
  Greul abia acum incepe

  Ciudoiu George Adrian a evaluat cu Ciudoiu George Adrian gives a rating of 5Ciudoiu George Adrian gives a rating of 5Ciudoiu George Adrian gives a rating of 5Ciudoiu George Adrian gives a rating of 5Ciudoiu George Adrian gives a rating of 5
 • Cum comentezi?
  Atentie! Nu se accepta inserarea datelor de contact ale instructorilor auto sau ale scolilor de soferi in cadrul comentariilor.

  Evaluare:
  1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele
InstructoriAuto.info - Prezentari, informatii, evaluari, recomandari, comentarii. Locul de intalnire al instructorilor auto cu aspirantii la obtinerea permisului de conducere. Site de prezentare si informare la dispozitia instructorilor auto, a scolilor de soferi si a viitorilor conducatori auto. InstructoriAuto.info promoveaza instructori auto si scoli de soferi. Vrei sa fi un instructor auto recomandat? Vrei ca scoala ta de soferi sa fie recomandata? Alatura-te InstructoriAuto.info. Cauti un instructor auto bun? Pe InstructoriAuto.info il vei gasi cu siguranta.

InstructoriAuto.info - cel mai accesibil catalog al instructorilor auto si al scolilor de soferi.