Numele si prenumele: BIRZAN CLAUDIO
Email: birco33@yahoo.com
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Licenta: Independent
Numele scolii de soferi: PFA Birzan Claudio – Instructor auto autorizat si profesor de legislatie rutiera
Anul nasterii: 1962
Instructor auto din anul: 2002
Categorii: B
Auto marca: Dacia Logan
Tarif practicat: 1000 Lei
Oferta promotionala:
Telefon Vodafone: 0722279542
Telefon Orange:
Telefon Telekom: 0768789924
Website: www.scoalaautoamatori.ro
Facebook: ScoalaAutoAmatori
Instructor Auto Recomandat
Foto:
Prezentare:
Birzan Claudio - Instructor Auto - Bucuresti

Scoala de soferi – Instructor auto autorizat si atestat de MTI-ARR, profesor de legislatie rutiera, organizeaza cursuri auto pentru obtinerea permisului de conducere, categoria “B”, dar si pentru cei ce detin permis si care din diferite motive, nu au mai condus.

Instruirea se realizeaza pe Dacia Logan-full option, cu un instructor cu vasta experienta, la standarde superioare, cu mult calm si rabdare.

Programul este flexibil, adaptat dupa cerintele cursantului (inclusiv simbata sau duminica).

Facilitati la definitivarea fisei de scolarizare, inclusiv cabinet psihologic si medical (+ foto la minut pentru fisa).

Garantam rezultate imediate, seriozitate si profesionalism.


Instructor Auto promovat conform pachetului de prezentare EXTRA.
Timp ramas din perioada de afisare a datelor conform pachetului ales: 380 zile.


InstructoriAuto.info

Site de prezentare si informare pus pe de o parte, la dispozitia instructorilor auto si a scolilor de soferi, si pe de alta parte, a beneficiarilor acestora, viitorii conducatori auto.

41 Comentarii

dragos · 23 Ianuarie 2011 at 22:03

Este un om corect,atasat profesiei lui. Il recomand tuturor indifgerent de virsta,

ionela · 18 Martie 2011 at 16:10

Si eu am facut scoala cu domnul Birzan si am luat din prima permisul! Are un caracter deosebit, te face sa-ti placa soferia.

daniela · 29 Aprilie 2011 at 22:12

Asa e, e bun!

sergiu t. · 9 Iunie 2011 at 21:44

Domnul Birzan e COOL………….

alex · 24 August 2011 at 13:47

Sa traiesti nea Birzane, sa-ti dea Dumnezeu sanatate, multumesc pentru tot.

cristina · 27 August 2011 at 20:33

Intr-adevar, ce scriu cei de mai sus este pe deplin justificat. Nu m-am putut nici eu abtine sa confirm capacitatea acestui om de a da tot pentru a ne invata sa ne descurcam in trafic. Am permis din anul 2006 si nu mai stiam mai nimic, dar de la  domnul Birzan am invatat de trei  ori mai mult decit acum 4 ani. Un om admirabil, calm si bun pedagog! Toata stima!

rody · 3 Septembrie 2011 at 20:44

So, Birzan Claudio…. rules!
Un nume care nu trebuie uitat,
 

ivan mihaela · 5 Noiembrie 2011 at 22:43

Un om exceptional,cu suflet mare,rafinat, cu un calm deosebit-calitati indispensabile la ceea ce face.

roxa d. · 13 Noiembrie 2011 at 20:30

Calm debordant si  excelent ca pedagog.

roxa d. · 30 Noiembrie 2011 at 21:54

Eu am vrut sa-l “cinstesc” si nici nu a vrut s-auda, e unul din putinii oameni cinstiti din aceasta bransa, puteti si voi sa va convingeti. Daca aveti nevoie de serviciile lui, cautati-l si va veti convinge intr-un mod placut, nu spun ca e cel mai tare, dar fata de multi altii……..

sandra · 3 Decembrie 2011 at 22:11

Asa e, Roxa!

mihaela · 1 Martie 2012 at 18:47

cu ce pret se lucreaza?
 

mirela · 9 Iunie 2012 at 21:38

Un om corect , bun profesinist, atuuri pentru care alte cuvinte sunt de prisos. Foarte tipicar in ceea ce face, glumet, sugubat,merita toata recunostinta si stima noastra, omul asta chiar face diferenta.

Mirela · 4 Iulie 2012 at 10:08

acest om este genial!!! am facut scoala de soferi acum 5 ani dar nu am practicat deloc. in sept 2011 am mai luat cateva ore cu dumnealui si culmea, si-a amintit de mine, de nume, de job, de familia mea…….nu pot decat sa il recomand oricui are nevoie de un instructor si eu ii voi multumi vesnic pentru ce incredere mi-a dat in mine si pentru ce si cum m-a invatat! toata stima si respectul pentru dumnealui!

alexe · 28 August 2012 at 23:23

Multumesc mult pentru efortul pe care l-ati depus pentru mine. Va sunt profund recunoscator.

Daniel · 30 Decembrie 2012 at 16:57

La multi ani si la mai multi cursanti pe care sa-i invatati ca pe mine. Mii de multumiri pentru tot ce mi-ati aratat in ale sofatului, m-am reobisnuit cu traficul din Bucuresti si acum conduc masina firmei. Sanatate multa si va doresc s-aveti parte de tot ce va doriti in noul an 2013!

maria t. · 9 Ianuarie 2013 at 00:08

”La multi ani”,domnule Birzan si sa fiti sanatos.

    maria · 9 Ianuarie 2013 at 11:08

    Buna ziua! La multi ani! As dori mai multe informatii despre Dl. Claudio Barzan. Multumesc. Eventual ne putem auzi la un telefon? Multumesc. Tudor Maria

marcela · 16 Ianuarie 2013 at 16:23

Un an nou cat mai bun va doresc!

octav · 16 Februarie 2013 at 20:02

va salut si va stimez.

anca p. · 8 Martie 2013 at 15:25

Omul potrivit la locul potrivit, cu asta am spus totul.

ana c · 10 Mai 2013 at 16:43

Un adevarat om! Am uitat de frica de volan, acum conduc fara pic de stres. Multumesc

georgescu mihai · 24 Mai 2013 at 11:09

un on corect,un bun profesionist,vi-l recomand cu placere.Din pacate pt.mine nu am facut scoala de soferi cu dl.barzan.c.Am renuntat la scoala de soferi cu care am facut pregatirea practica,deoarece am considerat ca nu eram destul de bine pregatit practic(am fost respins de 3 ori) si asta numai la practica,teoria am luat-o din prima de fiiecare data.Am efectuat 2 -3 sedinte cu d-l barzan c. ca un bun profesionist mi-a vazut imediat greselile pe care le efectuam in trafic(si aici ma refer la manevre:stanga-dreapta;garare;urcare in panta;) le-am corectat si astfei in data de 23.05.2013 am promovat cu succes examenul auto la proba practica.SA TRAIESTI NEA’ BARZANE ITI MULTUMESC PT TOT

Dan Radulescu · 31 Octombrie 2013 at 14:44

Sa traiti maestre,multumesc mult pentru sprijinul acordat, sunteti mare!

musat daniela · 24 Noiembrie 2013 at 19:36

domnule instructor, va rog sa primiti multumirile mele pentru sprijinul pe care mi l-ati dat in domeniul invatarii condusului masinii.

Laura · 22 Decembrie 2013 at 20:19

Am luat permisul datorita profesionalismului si rabdarii deosebite de care a dat dovada d-nul Birzan!!! Sunt emotiva si tactul de care a dat dovada, franchetea cu care a scos in evidenta ce nu imi iesea dupa incercari repetate…m-au ajutat sa fiu si mai ambitioasa.
Am facut ore multe-multe, am ratat de doua ori traseul si dupa sedinte cu d-nul Birzan l-am luat.Pe mine m-a ajutat tonul folosit si stilul de comunicare. Il recomand si il voi recomanda tuturor.Sincer, nu stiu de unde are atata rabdare.
Mult succes in continuare si un 2014 fara oameni dificili!

Daniel Popicu :) · 21 Ianuarie 2014 at 21:42

Tarziu m-am decis sa incep scoala de soferi si circumstantele de la acel moment m-au impins sa ma apuc de treaba din cauza faptului ca trebuia sa parasesc tara intr-un timp foarte scurt. Am avut norocul chior sa-l gasesc pe Dl. Birzan Claudio prin intermediul internetului si l-am contactat. Ne-am intalnit, i-am explicat conditiile mele si ne-am apucat de treaba, chiar imediat! Trebuia sa termin orele intr-o luna, ca sa ma pot programa pentru examenul teoretic si traseu, astfel incat sa ma incadrez in data biletului de avion. Zis si facut! Din prima zi m-a aruncat in branza direct in Catelu si am fost surprins de cat atasament, profesionalism, seriozitate dar si simt al umorului putin spus iesit din comun, mi-a dat dovada Dl. Birzan. Imi amintesc si acum serile cand ma suna de 2-3 ori sa se asigure ca am programat cu succes o noua sedinta. Nu stiu cum s-a comportat cu ceilalti elevi, va impartasesc experienta mea care a fost una pe care am s-o povestesc cu siguranta nepotilor. Pot sa afirm cu usurinta faptul ca nu am castigat doar ‘plasticul roz’ (din prima) ci si un bun prieten! Nu am decat cuvinte de lauda la adresa Dl. Birzan si il voi sustine pana in panzele albe in fata oricaruia. M-am simtit extrem de bine, m-a ajutat sa invat ce inseamna sa conduci (in Bucuresti) si daca cineva spune ca nu isi da interesul, GRESESTE CUMPLIT! Cand greseam, stia sa-mi comunice asta in asa maniera incat sa stiu SINGUR unde si de ce am gresit. Nu statea pe capul meu. M-a lasat, practic, sa invat singur masina. Sincer va spun ca abia astept sa ajung in tara si sa-l sun macar, sa stiu ca e bine-sanatos. Nu stiu daca am sa-l conving sa-l scot la o bere, asa cum l-am amenintat de fiecare data, dar cu siguranta cred ca ii voi mai strange mana inca o data. Semnat, elevul dumneavoastra preferat, Popa Dumitr-Daniel (Calarasi).

Daniel Popicu :) · 21 Ianuarie 2014 at 21:49

Am uitat sa mentionez ca nu m-a presat in nici un fel in vederea achitarii taxei de scolarizare. I-am comunicat situatia mea financiara si m-a lasat sa aduc bani cand am si cat am. Inca un plus, postul radio este genial! :) Dl. Birzan are si o cultura muzicala foarte vasta.

    Mirela · 21 Ianuarie 2014 at 22:03

    Subscriu si eu la absolut tot ce ai spus. In 2006 (cand am facut eu scoala) ii placea f tare Ana Maria (Ochii tai) ;))

alexandra · 31 Martie 2015 at 11:51

recomand din tot sufletul, am ajuns la dl birzan dupa trei examene picate la traseu si m-am decis sa schimb instructorul! cand m-a vazut cum conduc mi-a spus franc ca nivelul meu e de a 5 a ora de condus… dupa o saptamana cu dansul in dreapta am invatat ce nu am invatat in toata scoala… si am luat examenul fara emotii!!! este calm, iti spune cand gresesti dar f.important iti si explica ce trebuie sa faci logic si fara tipete sau jigniri si nu iti mananca din sedinta cum pateam la scoala de soferi!!! succes dl. birzan sa aveti sanatate!!

Ana Ilie · 23 Aprilie 2015 at 12:22

Il recomand cu cea mai mare caldura pe dnul Birzan. Initial am facut o scoala cu un instructor care mi tinea piciorul pe pedale si nu m-a invatat ce trebuie pentru a conduce, insa m-a trimis la examen pe care l-am picat. apoi am decis sa schimb instructorul si am ajuns la dnul Birzan, un om de exceptie, cu multa rabdare si care are darul de a te invata tot ce trebuie. Cand am inceput orele cu dumnealui eram praf, insa cu multa rabdare, calm, dnul Birzan mi-a explicat totul ori de cate ori a fost nevoie pana am invatat si am facut lucrurile corect. Am luat examenul fara emotii. Sa-i dea Dumnezeu sanatate sa poata invata si alti elevi sa conduca!

jugureanu florina · 17 Iunie 2015 at 20:41

Va multumesc pentru rabdarea de care ati dat dovada si increderea acordata . Sa va dea Dumnezeu sanatate. Cu stima si respect Florina Jugureanu.

Cristian Asafte · 3 Decembrie 2015 at 20:02

Un om deosebit si cu foarte multa rabdare.
eu am luat ore de perfectionare, si va pot spune ca stie ce face, stie sa explice si sa invete cu adevarat cursantul sa conduca.
Vi-l recomand cu caldura!!

Daniela C. · 11 Septembrie 2016 at 14:49

Exceptional, de o calitate deosebita! Foarte sugubat,cu simtul umorului, dar inteligent si toba de meserie, serios in ceea ce face. Are mare lipici la meseria asta, este laborios si cu dumnealui n-ai cum sa nu dai rezultate. Ii multumesc mult, avem nevoie de astfel de profesionisti.

Radu · 27 Martie 2017 at 11:57

Dupa mai multe tentative cu alti instructori, Dl Barzan m-a invatat sa iubesc sofatul. Datorita dumnealui am reusit sa trec examenul cu brio, ii multumesc pe aceasta cale si il recomand tuturor.

Costi M · 4 Mai 2017 at 00:03

L-am găsit pe domnul Bârzan pe internet. Dintre toți instructorii auto, dumnealui mi-a inspirat încredere de la bun început. Picasem o dată traseul iar fostul meu instructor a avut unele probleme și am fost nevoit să caut alt instructor. Cu domn Bârzan am învățat să conduc corect, să fiu disciplinat în trafic și să am încredere în capacitățile mele de conducător. A fost o plăcere să-l cunosc și să lucrez cu dumnealui. A știut să-mi arate unde greșesc și cum să corectez greșeala, mi-a explicat cu răbdare de fiecare dată. Un om cum rar întâlnești, un pedagog adevărat, un domn. Mulțumesc încă o dată domniei sale.

Trandafir Nicoleta · 16 Iulie 2017 at 01:28

Despre Domn’ profesor…..un om deosebit si cu foarte multa rabdare, un excelent profesionist care te face sa ai incredere in tine si sa scapi de frica condusului. Datorită dansului mi.am văzut visul cu ochii. M.a încurajat, m.a invatat multe lucruri si nu in ultimul rand , mi.a deschis ochii atunci când greseam . Ma bucur mult ca v.am cunoscut , va doresc multa sanatate si răbdare de fier!!!!

bogdan · 27 Iulie 2017 at 23:04

Este un instructor auto foarte bun. Datorita dansului am luat permisul. Este calm, explica totul cu multa rabdare si isi ia in serios profesia. Stie sa detensioneze orice situatie ivita in trafic si te face sa indragesti sofatul.

toma · 18 Septembrie 2017 at 14:18

Profesionist desavarsit,deosebit de calm si rabdator.de la dansul am invatat sa conduc masina si legislatie,pentru ca este si profesor de legislatie.un mare castig pentru elevi.

Instructori Auto si Scoli de Soferi - In caz ca te bate gandul sa devii instructor autoInstructori Auto si Scoli de Soferi · 17 Ianuarie 2015 at 05:56

[…] Cu multumiri domnilor Darie Gheorghe si Birzan Claudio. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Accesari pagina: 78,920 Puncte loialitate 12 2017: 740